Hangi Mama?

feyaz0
feyaz0

103200 Puan

Yeni yavru bir kedi sahipleniyorum.. Evet sonunda annemi ikna ettim. Kedinin cinsi british shorthair. Bu cins kedi için uygun hangi mamayı önerirsiniz. Bu arada kedim 2-3 aylık. Cevap verirseniz sevinirim.

9 CEVAP

felishuman
felishuman

10828

Sizin adınıza çok sevindim. Umarım birlikte mutlu sağlıklı sevgi dolu bir ömür geçirirsiniz:) Bütçeniz nedir bilmiyorum ama içerik olarak beğendiğim mamalar N&D, Petcurean; biraz daha iyileri Acana ve Orijen ama bu 2 mamayı her kedi yemeyebiliyor, ağır geliyor biraz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Orijen çok iyi bir mamadır içeriği çok Zengin bütçenizi yazmamışsınız ama benim kedim onu bulduğumda hiç gelişmemişti 5 aylık olmasına rağmen dişleri bile doğru dürüst çıkmamıştı orijen hemen bütün vitamin eksikliklerini tamamladı 3 ay kullandığımız halde şimdi diğer kedilerden çok çok daha iri bir kedi hem de hiç yağı yok

feyaz0
feyaz0

103200

@duygunazdedeoglu çok teşekkürler :)

sophiee
sophiee

103370

Kakasında çok koku olmuyor. Mamayı mama kabına ilk koyduğunuzda yoğun bir kokusu oluyor. Ancak mamanın bulunduğu odanın kapısı sürekli kapalı durmaz ve havalandırılırsa rahatsızlık verecek bir koku değil. Ayrıca bu koku sadece nd için söz konusu değil. Yüksek değerlere sahip çoğu mamanın böyle bir kokusu var

feyaz0
feyaz0

103200

@felishuman çok teşekkür ederim.

Terranova
Terranova

2391

N&D idealdir; fakat hareketli bir kedi ise Acana daha iyi olur. Hareketsiz ise direkt Acana ve Orijeni eleyin. Yüksek protein oranları ileride sıkıntı çıkarabilir.

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Ben şu an royal canin kullaniyorum ve bitince nd alacagım ama bazı arkadaşlarım nd nin biraz ağır kokulu bir mama oldugunu söylediler. Kakası vs çok kokar mı?

feyaz0
feyaz0

103200

Çok teşekkür ederim.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

N&d

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 660 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR