Neden Kedilere Her Şey Zararlı Deniyor?

yaş mama zararlı, ciğer zararlı, yoğurt zararlı, tozlu kum zararlı benim anlamadığım bu sokak kedileri nasıl yaşıyor uzun yıllardır

2 CEVAP

tengrist
tengrist

112162

aslında bence burada bir bilgi kirliliği var,
yaş mama değil içerisinde karbonhidrat ve şeker olan hayvansal gıda oranı düşük yaş mamalar zararlı. yoğurt zararlı değil, marketlerde satılan genetiği değiştirilmiş katkı maddeleri ve sakarin, glikoz gibi tatlandırıcılar içeren yoğurtlar zararlı. ciğere zararlı demek de saçmalığın en üst boyutu herhalde... sokak kedilerine gelince bir kere sağlığın en temel yapı taşı olan bir şeye sahipler; güneş. güneş ışını sayesinde d vitamini sentezi sağladıkları için bağışıklıkları çok daha kuvvetli.

Poki
Poki

1408

Kediler şanslıysa uzun yıllar yaşıyorlar O da dışardan görünen bir şans! gibi. Aslında hastalıklarla, yaralarla belki sakatlıklarla yaşıyorlar. ev kedileri tabii ki de daha narin oluyor bir süre sonra, hele ki cins olanlar daha da narin. ondan daha çok şey dokunabiliyor veya içten hastalıkları olabiliyor. uzun yaşayan belirli kediler var sokakta, Onlar da şansına yaşıyor diyelim. gözümün önünde hastalıktan, kazadan, kavgadan, beslenmeden, doğumdan hatta kısırlaştıktan sonra belediyeden gelip ölenleri görseydiniz o kadar uzun yaşayamadıklarını anlardınız. Dışarıdan sahiplenilen her kedi (iyi bir bakım vereni varsa) çok şanslı. keşke herkes maddi-manevi olanaklara sahip olsa da bir can kurtulsa.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 110 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR