Kuzulu Mama Önerisi

Miusova
Miusova

842 Puan

Selamlar,
Şuan Proplan Kısırlaştırılmış Somonlu kuru mama kullanıyoruz fakat veterinerimiz kedimizin anal kese iltihabı nedeniyle dışkısının biraz katılaşması gerektiğini ve kullandığım mamaya ek olarak kuzu etli kuru mama karıştırmamı önerdi. Kedim mama konusunda seçici, daha önce pro performance markasının kuzulu/somonlu/kızılcıklı içeriklisini aldım ama yanından bile geçmedi mamanın daha sonra araştırdığımda mamanın zaten kaliteli olmadığını öğrendim. Hangi marka mamayı önerirsiniz?

3 CEVAP

AhsenAise
AhsenAise

117685

Orta alt segment lavital Kuzulu kısır mama var kedilerin bayildigi bir tad a sahip lakin kediler malum çok seçici olabiliyor,ve yemeyebilir bizdekiler bayilmislardi

sitedizayn
sitedizayn

12781

proplan somonlu yiyen kediye pro performance verilir mi tabi yanından geçmez :)
proplanın kuzulu çeşidi de var ama bonacibo kuzulu mamayı yemeyen kedi de görmedim.
royal canin sensible mamada sindirim sistemi sorunlarına iyi geliyormuş yorumlardan gördüğüm kadarı ile bu sitede 400 gr lık paketde gördüm. bizimkilere arada bir alıp mamalarına karıştırmayı düşünüyorum o yüzden araştırmıştım.
sonuç olarak bütçenize bağlı.

Poki
Poki

1408

Bu sitede de satılan "Brit Premium By Nature Kuzulu Kısırlaştırılmış Kedi Maması" var. Ben denemedim ama araştırabilirsiniz isterseniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 116 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR