Karışık Kedi Maması

Kedim bir kere üşütme sebepli rahatsızlık geçirdi. Veteriner hep kullandıgım mamadan şüphelenerek royalin farklı bir mamasını önerdi. Daha sonra ikiside royal mama oldugu için uzun süre karıştırıp verdim. Uzun süre bir şey olmadı ama daha sonra öğütmeden kusmaya başladı. Karısık mama vermek kusma yapar mı?

3 CEVAP

Poki
Poki

1412

Birkaç yazınızdan anladığım kadarıyla sindirim sistemi/midesi hassas bir kediniz var. bence karışık mama vermeyin en son sanırım Royal canin gastro vermiş veterineriniz ama karıştırdığınız için belki de aynı sorunları yaşıyor olabilirsiniz. marka aynı olabilir ama içerikler birbirlerinden farklı, O yüzden tek bir üründen gitmenizi tavsiye ederim. Bence bir süre sadece gastro olan ürünü kullanın ve kedinizin yeme durumunu kontrol edin hızlı yememesine dikkat edin. eğer devam ederse şikayetleriniz veterinerinize tekrar gidip bir kontrol ettirin derim

Tuanaalsk
Tuanaalsk

3960

Bende nd hills karısık vermeye başladım bir sorun yaşamadım

sitedizayn
sitedizayn

12806

benim kedilerim yavruluktan beri karışık mama ile besleniyorlar ortalama 3 mama karışık olur hemde farklı markalardan şimdiye kadar sorun olmadı ama yavruyken başladıkları için büyük ihtimalle çünkü o zamanlar düşünmüştüm neden tek bir mamaya bağımlı olsunlar sonra mama değiştirmek istesem ne yaparım gibi.
bünyeleri karışık mamalara alışsın istedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 95 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR