Alerjik Astımlı Bir Çocuklu Evde Köpek Bakılır Mı?

Aminto
Aminto

4672 Puan

herkese selam. iş yerinde bir hevesle alınan ve sonra asla bakılmayan bir köpüşümüz var ben işe girdiğimden beri ben bakıyorum ama fabrikada herkes kötü davranıyor. sahiplendirme ilanı açtım ama kimseden ses çıkmıyor. şöyle bir durum var bende 3 kedi var annemler kedisini 2 ay vefat etti aslında bu köpüşe çok güzel bakarlar ama yeğenim alerjik astım kedi olduğu zamanlar pek gidemezdi anneme, tıkanırdı acaba köpekte de aynı şey olur mu diye düşünüyorum aslında kesin olur ama işte bir umut araştırma yapmaya başladım. annem babam onu prensesler gibi bakar ama işte torun alerjik olunca sıkıntı. bu konularda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.


7 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16767

Alerjik astım da köpek tüyünde de tıkanma olasılığı %100 gibi ama şöyle ki torun anneniz de sürekli kalmıyor dolayısıyla torun ziyareti sırasında gerekli önemlemler alınırsa ben bir sorun olacağını sanmıyorum sürekli aynı yerde yaşayacak olsalar tavsiye etmezdim ama torun geleceği zaman bir elektrik süpürgesi yapılıp ev güzelce havalandırılırsa köpüşte o ara en kötü sizin iş yerinize gelirse ya da gezdirilirsen ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum önlem olarak torun da antihistamik alabilir

Aminto
Aminto

4672

bir odaya köpüşü hiç sokmamayı planlıyoruz torun geldiğinde o oda da takılabilir bir de spreyler falan var önlem için . bakalım babamı ikna etmek kaldı sadece umarım kurtarabilirim bu güzel kızı.

aslihan_e
aslihan_e

130952

Bende de alerjik astım var, çocukken kedileri asla kucağıma alamazdım, maruz kalmanız arttıkça gerileyebiliyor, artık kedilerim beni pek etkilemiyor. Çocuklardaki alerjik astım zamanla gerileyebilir.

tengrist
tengrist

112185

Alerjik astımı olan bir insanı hayvanlardan uzak tutmak ileri derece alerjiye sebep olur

caliskancrn
caliskancrn

1095

benimde alerjik astımım var, hayvanlarla çok haşır neşir olmadıkça zorlanmıyorum
sadece kucağıma aldığımda ya da ev çok havasız olunca oluyor
köpeği alıp evi iyi havalandırırsanız çokta sorun olmaz gibi
ama tabi herkesin bünyesi farklı

Aminto
Aminto

4672

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

kmertingen
kmertingen

294

Probiyotikli alerji spreyleri var torun gelmeden önce hem köpeğin tüylerine hem de koltuk, halı vs üstlerine sıkabilirsiniz, oldukça etkili.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 117 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR