Kedimin Sağlığı Ve Psikolojisi Hakkında Endişeliyim.çimen Yiyor Ve Çok Hareketsiz

Nekolove
Nekolove

170 Puan

Kedim Scottish Fold,erkek,2 yaşında ve kısırlaştırıldı. Gereğinden fazla uyuyor,ort. 5-6 kilo arası,neredeyse hiç hareket etmek istemiyor ve küçükken böyle değildi,hep oyun oynardı.Boşaltımında,yemesinde sorun yok ama dediğim gibi ne hareket ediyor ne de tepki göstermek istiyor.Ayrıca yazlığımızdaki bahçede olan çimenleri yiyor,bu midesindeki bir sıkınıtıyı gösteriyormuş.Onu sağlıklı ve mutlu,hareketli tutmak için ne yapabilirim?


4 CEVAP

Tuanaalsk
Tuanaalsk

3961

Merhaba kedinin scottish olduğu için belki eklem ağrılarından dolayı hareket etmek istemiyordur glikozamin kullanıyor musunuz

blue_hpood
blue_hpood

128941

kedinizin midesine ve eklemlerine bakılmalı, genel muayeneden ve gerekirse checkuptan geçmeli. kedinin çimen yemesi normaldir, onda bir sorun yok fakat durgunlaşması iyi değil, foldlar zaten eklem sorunu çekiyorlar, sizinkinde de sıkıntılar başlamış. muayenesini geciktirmeyin, mutlaka hekim görmeli.

ssedef28
ssedef28

10630

merhaba dışardaki çimleri yemesi pek sağlıklı değil üzerinde sinek böcek yumurtaları parazitler vs olabilir. evde kendiniz saksıya dikip yedirebilirsiniz

sitedizayn
sitedizayn

12922

doğada bütün kediler çimen, yaprak gibi yeşillikleri yerler bu rahatsızlıktan değildir sindirim sistemlerine yararlıdır, aynı zamanda b9 vitamini ihtiyacını karşılar.
imkanınız varsa yanına yavru bir erkek kedi alın onu hareketlendirecektir, ben öyle yapmıştım.
2. kedi hareket getiriyor canları sıkılmıyor strese girmiyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 136 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.206 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR