Yavru Kedi Dışkılama

incikoruk
incikoruk

301 Puan

Yavru kedimi nerdeyse 20 gün önce buldum süt tozu ile besliyorum idrarını yaparken hiçbir sorun yok ama kakasını en son dün sabah yaptı bu normal mi çok kaka yapmıyor endişelenmem gereken bi durum var mı yardımcı olur musunuz??

2 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12868

normal bir durum değil günde en az bir iki defa dışkılama yapması gerekir, yavru kediler tuvalet eğitimini annelerinden alırlar ve görünüşe göre sizin kedinizin annesi yok bu durumda iş size düşüyor, yemek yedikten veya suyunu içtikten sonra tuvaletini yapabilmesi için genital bölgesini ve anüsünü yumuşak ve nemli bir bezle nazikçe ovalayın, ihtiyacını karşılayana kadar bu işlemi tekrarlamalısınız, yaptıktan sonra idrar ve kaka kalıntılarını temizleyin, yavruların cildi hassastır bu işleri yaparken dikkatli ve nazik olun. yeni doğan yavrular 4-5 hafta kendi tuvaletlerini yapamazlar. ayrıca karın bölgesini kontrol edin şişlik var mı varsa kabız olma ihtimalide vardır. 2 günden fazla kakasını yapamazsa veterinere götürmelisiniz.
işiniz zor gibi görünebilir ama yapabilirsiniz, kolay gelsin.

incikoruk
incikoruk

301

Yemek yemeden yemekten sonra yaptrıyprum dışkısı birad katı ishal olması da kötü bi durummuş petshoptan probiyotik almıştım kullanmalı mıyım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 100 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR