Kedim 2 Ayda 150 Gram Verdi. Sizce Normal Mi? (Açıklamayı Okuyun)

mincir3
mincir3

830 Puan

Bugün iç dış parazit için veterinere gittim ve kedimin 2 kg 900 gramdan 750 ye düştüğünü gördüm, kedim 1 yaşına haziranda girdi bu arada. Veteriner hekim yaz aylarında olduğumuz için normal olduğunu söyledi ama emin olmak istediğim için size de soruyorum, sağlık problemi olabilir mi yoksa normal mi? cevaplarsanız çok sevinirim

3 CEVAP

Merhaba havalardan dolayı çok fazla mama yemiyorlar bu aylarda normal bir durum, iştahını arttırıcı krem ödül mamaları vs verebilirsiniz ama endişe edilecek bir durum yok gibi

sitedizayn
sitedizayn

12943

1 yaşında kedi için 2.9 kg biraz az gibi geldi bana ama her kedide bir değildir, sizin kediniz biraz minyon tipli olabilir.
bu mevsimde ise biraz kilo kaybı olması normal bu yaz havalar geçen yıllara göre biraz daha sıcak kedilerde pek fazla mama yemiyor yatacak serin yer arıyorlar.
iki kedim var bütün gün nerdeyse görmüyorum evin içinde serin bir yer bulup bütün gün yatıyorlar, sadece geceleri biraz yiyiyorlar.
merak edecek bir şey yok.

Kediniz kısır değilse kilo verir ana kısırsa vermez aksine kilo alır hava sıcak hareketsizlik ten tembelikten benim oğluşum kilo aldı :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 144 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.249 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR