5 Aylık Kedimin Kırılan Dişi Tekrar Çıkar Mı?

sme26
sme26

166 Puan

5 aylık calico cinsi kedim var, beni ısırırken birden ağzı kanamaya başladı ve baktığımda arka dişlerinin kanadığını gördüm, sol arka dişi ise kırılmış. Kırılan dişi süt dişi olabilir mi? Çünkü sert ısırmamasına rağmen kırılmış.

3 CEVAP

Mile
Mile

5199

korkma süt dişleridir onlar diş dökmesi çok normal 5 aylıkken

SevimliCadi
SevimliCadi

108223

Kırılmasından ziyade kediniz diş değiştiriyor olabilir mi?

sitedizayn
sitedizayn

12907

kedilerim yavruyken evde çeşitli yerlerde diş topluyordum :) 1 yaşını geçtikten sonra diş kalıntısı falan görmedim. sizin kedinizin şu anda diş dökmesi normal sonrasında yenisi çıkıyor, biz insanlar gibi çocuk sahibi olanlar bilir çocuklarında bir dönem dişleri dökülür ve yenisi çıkar, iki kız büyüttüm ordan biliyorum :) kedi yada insan farketmez böyle durumlarda diş kaşıma gibi ürünler var alsanızda olur almasanızda olur kediniz diş değiştirken çoğunu zaten farketmeyeceksiniz.
bir kaç ay sürecek kısa bir dönem ama siz içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde yapın eczaneden yada bir petshopdan diş kaşıma oyuncakları gibi bir şeyler alın kedinizin yanına bırakın. yada hiç para harcamayın evde poşet gibi şeylerden kendiniz yapın ama siz yatacağınız zaman kedinin yanında bırakmayın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 110 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR