Seçici Kedi :(

banusano
banusano

635 Puan

Merhabalar. 1 yaşında tekir bir kedim var. Bana çay koyması gerekirken mama seçiyor 😂. Şu an hills kullanıyorum, yaş mamayla desteklemedikçe açlıktan ölmeyecek kadar yiyor. ND'nin yüzüne bakmadı. Seçici kediler için Royal Canin Exigent fazlaca öneriyorlar fakat bu markanın içeriğinin çok iyi olmadığını okuduğum için önyargılıyım. Kullanan var mı acaba? Ya da başka seçici maması önerebilecek olan?

3 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12849

royal canin exigent bende merak edip almıştım sözde seçici kediler içinmiş ama iki kedimde yemedi :) bari biri yeseydi.
yakın zamana kadar nd kullanıyordum tüy sorunu başlayınca bıraktım proplan somonlu derma care geçiş yaptım şimdi iki kedimde iştahla yiyiyorlar, proplan bütün çeşitlerini deneme imkanım oldu komşum petshopda hepsi açık olarak vardı, benimkiler somonlu çeşitleri beğendi sonra normal paket aldım.
birde yerli üretim bonacibo var bu mamayı yemeyen kedi görmedim, evde her zaman bulunur sokak kedilerime veriyorum ama evdekilerde deli oluyor onlarada ödül maması olarak veriyorum bazen düşünmüyor değilim evdekilerede sadece bonacibo vereyim diye. içerik olarak royalden hillsden çok daha iyi proplanda biraz et olduğu için almıştım.
bonacibo fabrikadan satış yapıyor onun için oldukça hesaplı temiz@mama@com

Coconutbey
Coconutbey

15696

Felicia, proplan, royal canin, hills bunları seviyor çoğu kedi 😊 bir de yaş mamaya çok alıştırmayın malesef alışınca inat edip yemiyorlar kuru mamayı

banusano
banusano

635

Çok teşekkür ederimm araştıracağım hemen. RC içime sinmiyordu alternatif arıyordum. 😊🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 81 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR