3 Aylık Kedim İçin En İyi Mama Markası Hangisidir Acaba ?

Simba-Izmir
Simba-Izmir

178 Puan

İlk kez kedi besliyorum ve doğal olarak bilmediğim çok şey var. Kedimin adı Simba. Simba için mama önerileriniz nelerdir?

4 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12806

bu biraz bütçe ile alakalı bir konu, bütçenize uyarsa acana dan şaşmayın derim, acana bütçeye uymuyorsa o zaman proplan öneririm, proplanda uymazsa bonacibo yerli mamalar arasında en iyisidir temiz@mama@com fabrikadan satış yapılıyor hem kaliteli hemde ucuz.

Simba-Izmir
Simba-Izmir

178

Proplanla başladım ilk onunla devam ediyorum ama iyi mi orta kalite mi bilmiyorum çok. O yüzden ne almalıyım diye merak ettim. Hills dediler çoğu insan iyi diyor kötüleyen de var. ND aynı şekilde. Kafam karıştı iyice 🤦🏻

sitedizayn
sitedizayn

12806

proplan hillsden daha iyidir kediniz seviyorsa yiyiyorsa devam edin bence, nd de iyi bir marka ama benim kedilerimde sorun oldu bıraktım, bir marka ne kadar iyi olursa olsun önemli olan kedinize iyi geliyor mu ona bakmak lazım, proplan ile bir sorun yoksa bence devam edin, örneğin ben nd den proplana geçince ilk farkettiğim kedilerin dışkı kokusunda azalma olmuştu, yani biraz deneme yanılma yöntemi ile en doğru mamayı bulacaksınız, herkesin ne dediğine bakmayın :) kedinizi izleyin

Coconutbey
Coconutbey

15696

Kediden kediye değişiyor bence en iyi marka bazen kediye alerji yapabiliyor benim tavsiye edeceklerim orta halli markalar hills proplan royal canin ve felicia. Eğer alerjik bir kediniz varsa tavuklu mama tercih etmeyin derim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 84 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR