Kedim Artik Benim Yanimda Yatmiyor

AdenDeniiz
AdenDeniiz

235 Puan

Kucuk kizim suan 7 aylik ve 4 bucuk aydir bizimle. Surekli pesimde nereye gidersem gideyim arkamdan geliyor. Onceden beraber salonda uyurduk yanima yatardi kendini sevdirirdi. Suan kendini sevdiriyor ama yanima yatmiyor sicaklardandir diye dusundum ama kardesimin ustune yatiyor benim yanima yatmiyor cok uzuluyorum sizce neden olabilir

3 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12803

kedinizin foto baktım benim kedilerimden biride smokin 3 yaşında erkek, sürekli peşimde gezer hiç ayrılmaz ama nerde yatacağıda belli olmaz aslında üzülecek bir şey yok nerde yatmak istiyorsa yatsın :)
sıcaklarla ilgili şöyle anlatayım soğuk havalarda ben eşim ve 2 kedimiz hep birlikte yatıyoruz kediler kendileri geliyorlar :) yazın sıcak havalarda kimin nerde olduğu belli olmuyor.
smokin kedim yavruyken hırkamın içine bile girer yatardı sonra büyüdü adam oldu şimdi kendini pek sevdirmiyor bir dk ancak seversin sonra hart diye küçük bir ısırık atar tamam bu kadar yeter der gibi, ama kendi canı isteyince gelir seni sever masaj yapar falan.
smokin kediler temelde tekir kedidir farklı bir ırk değildir ama diğer kedilere göre çok farklı yönleri var, sizin kediniz sizi benimsemiş evdeki herkesi seviyor olsa bile sizin peşinizden ayrılmaz, 3 yıldır smokin kedi ile yaşadığım için çok tecrübeler yaşadım sizin anlattıklarınızda çok yabancı gelmedi.
bir kaç ay daha geçsin biraz daha büyüsün bazı şeyler daha farklı olmaya başlayacak ama emin olabilirsiniz smokin kediniz sadakatinden ve size olan sevgisinden bir şey kaybetmeyecek.

Tolga_yay26
Tolga_yay26

4488

Kediler özgür hayvandır ve 7 aylık olmasıda biraz yetişkinliğe yaklaşıyor normal benimde yanımda uyumuyor kedim artık ama kahvaltıya çıkayım gelir kahve içmeye balkona çıkayım gelir çalışma odama gideyim oraya ve beni izler sürekli canı oyun istiyorsada pati atar koluma tırmalama değil ama yorgunsada uyur ben uyumuşsam gider nerede rahat ediyorsa orada uyur kucaga gelmez bu sizi umursamıyor sevmiyor değil kesinlikle tam aksine kediniz sakinken sizinle göz teması kurup ara ara gözlerini kırpıp size bakıyorsa aranızda bağ olduğunun mesajını veriyordur size köpeklerdede böyle ve birazdaha farklıdır onlar daha çok reaksiyon gösterir sahibini görünce üstüne atlar böyle yani benim gözlemlerim bu

AdenDeniiz
AdenDeniiz

235

@sitedizayn Cok tesekkur ederim cevabiniz icin kedilerinizin upuzun omurleri olur insallah💕💕

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 89 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR