En İyi Yavru Kedi Maması Hangisi?

mincir3
mincir3

830 Puan

ben pro performance ultra premium kuzu ve pirinçli yavru kedi mamasını kullanıyorum ama etrafımda ve sanalda hiç kullanan görmedim. hill’s ya da royal canin kullanan çok kişi var sanırım ve memnunlar. değişiklik yapsam mı bilmiyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim ^_^

3 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12886

pro performance kullanmaya devam etmek istiyorsanız bonacibo tavsiye ederim çünkü aynı fabrikada üretiliyorlar aradaki fark pro performance fason olarak o fabrikaya yaptırılıyor, üretici firmanın kendi markaları bonacibo, mito ve micho yani en azından aynı mamaya daha fazla para vermemiş olursunuz, üretici firma fabrikadan satış yapıyor temiz@mama@com
daha bir üst segment olarak hill's ve royal canin kesinlikle önermem proplan çok daha iyidir.
hill's ve royal canin tamamen kurutulmuş işlenmiş protein kullanıyor proplan ise hiç olmazsa yavru kedi mamalarında %20 gerçek et kullanıyor.
benim kedilerim artık yetişkin 3 ve 4 yaşındalar biraz şanslıydılar acana ile büyüdüler çünkü onlar yavruyken fiyatlar böyle uçuk kaçık değildi :) şu anda yavru bir kedi alsam acana alabilirmiyim alamam malesef çünkü fiyatlar oldukça yüksek.
tabi sizin bütçenizi bilemem bütçenize uyarsa acana alabilirsiniz en kaliteli mamadır.
proplan da işte biraz nd içeriğine benzer daha uygun fiyatlıdır.

Veranifer
Veranifer

11642

Pro performance ı bilmiyorum ancak bonacibo taş yapıyor iyi bir mama değil. Proplan içeriği whiskasa benziyor kalsiyum oranı nerdeyse aynı.
Hills bence en iyisi. Ama siz kendi kedinizin ihtiyaçlarına göre bunu araştırıp değerlendirebilirsiniz. Erkek kısır kediniz varsa kalsiyum, vit d, proteini yüksek olan mamalara yani whiskas, proplan, acana, nd yr yaklaşmayın böbrek rahatsızlıklarına sebep verebilir. Yavru kediler daha çok kaloriye ihtiyaç duyar. Kedilerin cinsine göre de hastalık riskleri değişir.

felisbertaa
felisbertaa

659

Ben N&D kitten yavru kedi maması kullanmıştım veteriner önerisi ile. Çok memnundum. Kedim sağlıklı büyüdü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 104 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR