Tülleri Güvende Tutmak İçin Tavsiye

yaren13
yaren13

896 Puan

Kedim tülleri tırmalayıp tırmanmak gibi yeni bir alışkanlık edindi. Kedimin işitme engeli olduğu için hiçbir konuda komut öğretemedim. Bu konuya bi çözüm bulabilmiş olan var mı?

3 CEVAP

Esila46
Esila46

12441

Türlere lavanta yagi surebilirsin rahatsiz olup kacar diye düşünüyorum

MarsMaya
MarsMaya

3871

İşitme problemlerine rağmen evcil hayvanlarına komut öğretenler var mı bilmiyorum belki internette öyle hesaplar vardır. Şu an için tülleri iple, lastikle vs toplayabilirsiniz belki. Bir de internette kedi kovucu spreyler var tırmalamasını istemediğiniz yerlere sıkıyorsunuz ancak kedinin üstüne vs gelmemeli. Limon, mandalina gibi narenciye kokularını da sevmiyorlar esans şeklinde tüllere sürebilirsiniz yine uygulama yaparken temas etmesin. Oyunla ilgisini farklı yöne çekebilirsiniz ya da tırmalamayı sevdiği karton kutulara tırmalama tahtalarına yönlendirin, görebileceği sabit bir el hareketiniz olsun belki komut olarak öğrenir. Bütün bunlar fayda etmeyedebilir tabi neredeyse tüm kedili evlerde tüllerimiz delik deşik maalesef.

yaren13
yaren13

896

İşitme engeli olan kediler için uyarı komutlarını araştırdığımda çok kötü geldi (sprey vs). Tırmalama tahtası alışkanlığı da var aslında ama şu an perdelere zaafı oluştu. Kedi kovucu spreyleri deneyeceğim umarım bu alışkanlık olmadan vazgeçirebilirim teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 130 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR