Sokak Kedilerinin Faydaları (Bu Bir Soru Değildir)

sitedizayn
sitedizayn

12743 Puan

Bugün gördüğüm bir haberin başlığı, Roma'yı fareler ve yılanlar bastı şeklinde, merak eden arayıp bulabilir, biliyoruz ki avrupada sokak kedileri pek yoktur hatta youtube da bir çok avrupalıyı görüyoruz istanbula kedileri görmek ve video çekmek için gelen var.
Zaman zaman biz kedi severlerde kedileri sokaklardan kurtaralım yazıktı falan diyoruz ki bu da doğru elbette ama bana göre bugün Roma yı fareler bastıysa bence bunun nedeni sokak kedilerinin olmaması.
Ortaçağda kedilerin katledilmesi sonucu veba salgını başlamış avrupanın yarısı hayatından olmuştur ne zaman birilerinin aklına kediler gelmiş köylerden kedi toplayıp şehirlere salmışlar vebadan ancak öyle kurtulmuşlar.
Sokak kedilerini sahiplenmek onları sokaktan kurtarmak iyidir ama bu kedilerin istanbulu fare gibi bir çok zararlıdan da koruduğunu unutmayalım.
Sokaklarda kedi bırakmazsak inanın heryer fare dolar.
Sokaklar bir yerde artık kedilerin doğal yaşam alanı gibi bir şey oldu. Sayın hükümetimizinde sokak hayvanları ile ilgili çıkardığı yasayı biliyoruz. Ötenazi adı altında hayvanların öldürülmesine yol veren bir yasa.

1 CEVAP

Berra88
Berra88

2107

Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ayrıca o kadar çözüm yolu varken bu tarz bir yol seçmeleri gerçekten saçmalığın daniskası

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 122 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR