Erkek Kedi Kısırlaştırma

Merhaba, 4 ay önce bahçemize gelen sokak kedisini sahiplendim. Şu an 9-10 aylık olduğunu tahmin ettiğimiz erkek kedimizi haftaya kısırlaştırmayı planlıyoruz. Kedimin kızgınlığa girip girmediğini bilmiyorum. Gözle görülür bir karakter değişimi veya kızgınlığa girdiğine dair bir ipucu görmedim. Bahçede ve dışarıdan gezen bir kedi olduğundan kısırlaştırıp kısırlaştırmama konusunda kararsızım.

3 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12868

6 aylıktan sonra dişi erkek farketmez kediler kısırlaştırılıyor, yeterki başka bir sağlık problemi olmasın. kızgınlıkla bir işiniz yok beklemenize gerekde yok, bir an önce kısırlaştırın, ben iki erkek kedimi 7 aylık civarında kısırlaştırdım kızgınlığa girdi mi girmedi mi falan öyle şeyler düşünmedim.
erkek kedilerin kısırlaştırması kolay oluyor sadece 1 gün yetiyor normale dönmeleri o da anestezi etkisinin geçmesi ile ilgili.
dişi kediler tam bir operasyon geçirdikleri için toparlanmaları 1-2 hafta sürebiliyor.
kedinizin dışarda gezmesi konusuna gelince, kedi evde sizinle yaşamıyor mu ? öyle değilse neden kısırlaştırıyorsunuz ki anlamadım ?
dışarda yaşayan kedilerin hepsini kısırlaştırmaya gerek yok bu konuda en önemlisi dişiler.
aşırı çoğalmaya karşı genelde sokaktan dişiler alınıyor kısırlaştırılıyor.

Kesinlikle kısırlaştırın

Prensesmincir
Prensesmincir

1401

Yukarıda söylenilene kesinlikle katılmıyorum sayın sitedizayn,bir kedi 6 tane doğuruyor zaten dişi erkek kesinlikle kısırlaştırmalı sokak kedileri

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 94 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR