Kedimin Tüy Sağlığı

Merhaba british blue point kedim var erkek tüyleri yumuşak kalmıyor proplan tavuklu mama kullanıyorum balık sevmiyor hangi markayı tavsiye edersiniz

4 CEVAP

sunnyv
sunnyv

2920

Kedinizin tüylerinin sağlıklı ve parlak görünmesi için protein açısından zengin bir diyet gerekli. Omega-3 açısından zengin yiyecekler tüylerin kalitesini arttırıyor. Orijen mama önerebilirim. İçinde sadece kümes hayvanları olan mamaların pek de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bence kedinizin alerjisi yok ise balık da içerek mamalar daha sağlıklı. Genel tüy sağlığı için de her gün kedinizin de rahatsız olmadığı aynı zamanda masaj da yapan acıtmayan bir tarakla taramak önemli diye düşünüyorum. Tararken tarama spreyleri de kullanabilirsiniz memnun olan insan yorumları çok ama benim kedim gibi sizinki de sprey sesinden korkuyorsa bence hiç o strese sokmayın stres de kedinizin tüylerini ve genel sağlığını olumsuz etkileyebilir.

sitedizayn
sitedizayn

12886

bu yaz kedilerimde normalden fazla tüy dökülmesi olmuştu ve ayrıca bölgesel tüy kaybı, biodermcat adında bir tablet aldım kedilerimin tüylerine iyi geldi isterseniz araştırın ona göre deneyebilirsiniz o zaman mama değişimine ihtiyacınız olmaz, bende yakın zamanda proplan somonlu derma care çeşidine geçtim, ama sizin kediniz balıklı sevmiyor. proplan kuzulu denemeyi düşündünüz mü ? kediniz tavuklu mama yiyiyor olabilir ama belki tüylerine iyi gelmiyordur. ben nd kullanıyordum tüy sorunu olduğu için proplan denemeye karar verdim.
royal canin hair skin diye bir mama var yorumlara bakılırsa kullananlar çok memnun, ben kullanmadım bilmiyorum zaten beğenmediğim bir markadır ama kullananlar memnun :)
bonacibo kuzulu bir mama var yerli üretim fabrikadan satış yapılıyor fiyat olarakda ucuz ama pahalı markaları aratmıyor kedilerin tüylerine iyi geliyor temiz@mama@com da satışı var.
bu mamayı biliyorum kullandım şu anda da proplan ile birlikte kullanıyorum.

Kuzulusunu da yedi bir süre ama proplanla alakalı sanırım mama arayışı içerisindeyim teşekkür ederim 😊

Teşekkür ederim yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için ama somonlu denedim yaş mamayı da kuru mamayı da yemiyor somon yağları vs de denedim en sevdiği mamaya eklediğimde bile yemiyor maalesef N&d mama aldım kabız ishal kan oldu 1 hafta içerinde onuda kestim maalesef royal canin tavsiye etti herkes ve veterinerler onu deneyeceğim 🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 105 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR