Köpek Maması Seçimi Ve Saklanması

robinc
robinc

317 Puan

Merhabalar. 5.5 yaşında bir goldena sahibim. Köpeğim balık aromalı mamaları pek tercih etmiyor. İçeriği temiz, görece olarak uygun fiyatlı mamalar arıyorum. Şu an purina dog chow kullanıyoruz ama değiştirmek istiyorum. Bunun yanında fiyat açısından da daha uyguna gelmesi için 15 kglık büyük paketlerden almak istiyorum. Güneş görmeyen kapalı kutuda dahi saklasak aromanın bozulmasından ve köpeğimin yememesinden korkuyorum çünkü aldığımız tüm mamaları ilk geldiği günlerde çok iştahlı bir şekilde yiyor. Bu şekilde büyük paketler alan varsa siz nasıl saklıyorsunuz, köpeğiniz paket bitene kadar aynı iştahla yiyor mu?

3 CEVAP

zibityus
zibityus

11894

8 litrelik cam kavanozlar var onlara koyabilirsiniz. ya da bonacibo 4 kg lık olandan 2şer 3er alarak orijinal paketinin içerisinde tutabilirsiniz. zaten **********dan alırsanız üretimden sonra direkt satışa sunuluyor.

Maya-French
Maya-French

1811

Merhaba,


Genel olarak piyasada satılan mama saklama kaplarına pek güven olmuyor. İçerisine su koyup denediğinizde genel olarak suyun dışarıya çıktığını göreceksiniz. Bu da mamanın hava almasına ve bayatlamasına neden olacaktır.


Kavanozlar olabilir ama kaç kavanoz yeterli olacaktır tartışılır. Fermuar sistemine sahip cırtlı paketler de iş görebilir.


Mama kısmında ise sanırım tahıllı mamalar kullanıyorsunuz ama bunları önermem gene fiyat performans olabilecek Bravery Somonlu kullanabilirsiniz.


Yanlış değilsem İspanyol bir marka olup üretim yeri ABD idi. Kullandığımız bir mama ve içerik olarak araştırırsanız üst segment kaliteli mamadır.


Hatırlatma fayda tahılsız mamalar karbonhidrat a fazla yüklenmez ve kilo problemleri yaşatmaz.
Sindirimi kolay ve deri tüy sağlığı açısından tahıllı mamalardan çok da iyidir.
Glisemik indeksi daha düşük ürünler kullanır.
vs vs bunun araştırmasını yerli ve yabancı kaynaklardan araştırma yaparak dostunuz için en uygun kararı verebilirsiniz.

robinc
robinc

317

Cevabınız için çok teşekkürler 🩷

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 121 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR