Cook Acil

Irmgns9
Irmgns9

719 Puan

Simdi 5 gun tatile cikicam 1 yasinda kedim var evde tek birakaammam baska kimse bakamaz acayip korkak bi kedi yabancilara karsi sadece bizden korkmuyo kedimi de tatile goturcem su kopek tasmalarimdan alsam ve ne gibi onlemler almaliyim lutfen soyleyin

5 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Köpek tasmasına gerek yok, kediler için göğüs tasmaları var. Fakat uyarayım, kediler pek sevmiyor bu tasma işini. Yani evvelden ısınma turları gerekiyor. Ürkek bir kediyse, evin dışında çıkarmanız onun için çok daha kötü çünkü farklı kokularla dolu bir çevreye gidecek. Evcil kediler, alışkın oldukları (daha doğrusu kokularıyla işaretledikleri) alandan uzaklaşınca strese giriyorlar. Keşke evde bıraksanız ve her gün (hiç olmadı iki günde bir) ziyaret edip mama/su/tuvalet yenilemesi yapacak birileri olsa. Aksi takdirde, çok zor bir yolculuk olacak. Yolculuk çok uzun sürecekse hiç tavsiye etmem zaten. Fakat birkaç saat sürecekse Passiflora şurubunu tavsiye ederim. Çocuklar için olan dozda suya/mamaya katarak verebilirsiniz. (Veterinizi arayıp teyit edin mutlaka.) Bir de, size küsebilir. Kendinizi buna hazırlasanız iyi olur.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

benim fikrim eger ürkek bir yapısı var ise cok strese girer orada onun için iyi olmaz , evin her yerine mama koysanız peki tek kalma problemi olurmu ?

Irmgns9
Irmgns9

719

Tesekkurler 1 saat yolculuk

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

passiflora alkol içeriyor vermeyin.

Irmgns9
Irmgns9

719

Bi kere 2 gun tek kaldi sıkınti olmadi ama 5 gun sıkıntı olur mu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 600 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.050 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR