Kedim Hasta Mi?

Ervin
Ervin

169 Puan

Merhaba arkadaslar..
Yaklasik iki saat once guvenilir bir arkadasimdan brittish cinsi kedi sahiplendim.. Ancak kedi eve geldiginden beri cok hizli nefes alip veriyor, hatta surekli titriyor, yemek yemiyor, su icmiyor, kipirdamiyor bile.. Koydugum yerde duruyor.. Kuyrugu poposunun altina bir sekilde sadece etraf bakiyor.. Hic sesi cikmadi daha... Oksamaya falan da tepki vermiyor.. Cisini altina yapiyor vs.. Saat gec olugu icin veterinere goturemiyorum.. Acaba kedim hasta mi yoksa sadece korkmus mu? Eger korktuysa bu durum ne kadar surer acaba ne yapmam gerekir? Bu korkusu bir rahatsizliga sebep olur mu? Yardimci olabilirseniz cok sevinirm...

4 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Çok korkmuş hayvancağız. Ona biraz vakit tanıyın ve şimdilik çok üzerine gitmeyin. Yavaş yavaş ortama ve size alışacaktır. Bir yerlere saklanırsa da rahat bırakın. İlk gün normal böyle olması. (Bu derece olması iyi değil tabi ama) Hastalıktan olduğunu sanmıyorum.

Ervin
Ervin

169

Cok tesekkur ederim.. Birazdan veterinere goturucez yine de nolur nolmaz :)

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

İlk 3 gün normal bu durum.

kiddobun
kiddobun

878

Eğer kedi yetişkinse bulunduğu ortamdan veya ona bakan kişiden ayrıldığı için korkuyor olabilir sıcakkanlı davranırsanız alışacaktır ve eve uyum sağlayacaktır.2 gün içerisinde yeme içmesine dikkat edin eğer hala yemiyor içmiyorsa veterinere götürmenizi , aksi bi sorunu yoksa kedinin geri vermenizi öneririm.Arkadaşımda bu sorunu yaşadı kedi alışamadı yemedi içmedi geri verince ilk işi yemek ve su içmek olmuş.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 619 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR