Bi Bakabilir Misiniz?

Elifoo
Elifoo

10743 Puan

Gecen hafta pazartesi gunu burun ameliyati oldum ve bir gece hastanede kaldim. O bir gece evde Mico’yla babam kaldi bir sorun olmadi. Ama doktorum alerjik oldugumu ve en azindan bir hafta kedimle ayni ortamda bulunmamami yoksa hapsirmami tetikleyebilecegini soyledi. Ayrica enfeksiyon da kapabilirsin dedi. Soyledigi seylerin hicbiri umrumda degil acikcasi benim bir hafta boyunca Mico’yu gormemem ona dokunmamam, onu mahveder beni hic soylemiyorum bile. Sorun su ki babam o gunden beri ona asla dokunmama izin vermiyor ben de o evden gittikten sonra (yarim ya da 1 saatligine) hemen Mico’ya kosuyorum. O da bi gariplik oldugunun farkinda. Gece hep benimle uyurdu simdi yalniz.. gecen gece gireyim dedim babama yakalandim. Kendi evimde Sherlock Holmes gibiyim.. Gunduz onlara soyluyorum surekli beni kapatin onu acin diye ama maksimum 2-3 saat araliklarla yapiyorlar bunu ve Mico’nun cok gicik oldugunu hissediyorum. eger buraya kadar okuduysaniz cok tesekkur ederim, sormak istedigim su ki; bu surec onu cok kotu etkiler mi? Yani kotu etkiliyor da en azindan geri donulemez bir seye surukler mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim..

7 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Sağlığınız daha önemli şu aşamada. Siz iyi olmazsanız, Mico'nun sağlıklı bir sahibi olmayacaktır. Doktor tavsiyesine kulak verin. Mico küser, kızar belki ama sonra geçer.

Hilakyol
Hilakyol

7623

Size biraz kizacaktir ancak uzun sureli etkileyecek bir sey olmaz. Kediler daha dogrusu insan disindaki hayvanlar kin tutmaz :)

sophiee
sophiee

103370

Şehirler arası taşındığımız dönemde kedim bir ay boyunca eşimi görmedi. Tekrar bir araya geldiklerinde başta sevdirmedi kendini soğuk davrandı. Ama bu soğukluk bir hafta bile sürmedi. Tekrar favori insanı haline geldi. Gün içinde de görüşüyorsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Biraz tavır alır ama geçer gibi.

Elifoo
Elifoo

10743

çok teşekkür ederim hepinize, cidden evlat olunca insanın gözü hiçbir şey görmüyor o iyi olsun diye her şeyden vazgeçebilir hale geliyor. Heiter çok haklısınız. tekrar teşekkür ederim :)
sophiee düşündüğünüz için ayrıca teşekkür ederim :)

sophiee
sophiee

103370

Size de geçmiş olsun :) direk Mico ya yönelik cevap vermişim :))

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Kediler düşündüğünüz kadar gamlı içli küsen trip atan canlılar değil bunlar bizim kuruntularımız hiç bir şey olmaz siz ona şiddet uygulamadığınız sürece sizin hakkınızda farklı bir şeye kapılmaz.

Elifoo
Elifoo

10743

Bence benim oglum gayet icli kusen daha dogrusu kirilan bi tip :D yemin ederim hissediyorum. Bir seye kizinca ic cekip yere atiyor kendini. Bakislarindan yaramazlik mi yapmis biseye mi uzulmus ya da heyecanlanmis mi cok net anlayabiliyorum. Onun da beni anladigina adim kadar eminim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 740 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR