Bu Ürünü Kullanan Var Mı?

Kedim camdan kuşlara bakmayı çok seviyor o yüzden bende ona bu ürünü almayı düşünüyorum kullanan var mi acaba sağlamlığı nasıl?


5 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Biz 1 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz. Üstelik kedimiz çok meraklı olduğundan en favori yerlerinden biri diyebiliriz. Buradan muhtarlığın gerektirdiği her türlü görevi yapabiliyor. Kim gelmiş, kim arabayı nereye park etmiş filan hepsi elinin altında :D


Şaka bir yana bu vantuzlarda en önemli şey dengeli (ve tabii ıslak) takmak. Dengeli taktığınızda ağırlığı gayet iyi kaldırıyor ve siz cam silene dek kendiliğinden düşmüyor. Ama dikkat edin üzerine perde kapanınca pek sevmiyorlar. Bizim salon camının önü açık olduğundan perdesi hep açık durur. O yüzden rahatız. İlk başlarda tellerini çekip kendi de üzerindeyken aletle birlikte düşmeyi seviyordu. Ama sonra hiç yapmadı.

Ahahdh guldurdunuz benim de odamın camından bakiyo odunlugun üstüne konuyo guvercinler biraz kalkmasi gerek bakmak için petegin ustune de sigmamaya başladı hangi siteden aldınız acaba sorması ayıp olmasın :D

ursaminor
ursaminor

116511

İnanır mısınız hiç hatırlamıyorum :D Ama *******'tan almıştım sanırım.


Bu arada benim kuzenimin kedisi de çok severek kullanıyor bunu. Zaten ondan görüp gaza gelip almıştım. Yani örneğini bizzat gördüm ikna oldum sonra aldım :D Bizde de sorun olmadı. O yüzden gönül rahatlığıyla öneriyorum.

Tikih
Tikih

15400

kullanıyorum çok memnunuz

Tamam en kısa zamanda bizimde olucak o zaman :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 619 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR