Kedimin Dişleri Sarardı

Kubragulll
Kubragulll

978 Puan

Kedimin dişleri sarardı 1 yaşında bir kedi. Siz kedinizin dişlerine nasıl bir bakım sağlıyorsunuz? Ne ile (fırça macun) nasıl fırçalıyorsunuz?

2 CEVAP

esssmmmaaa
esssmmmaaa

284

Merhaba, eger daha once dislerini fircalamadiysaniz sararmasi cok normal. Veterinerinizden dentavedin ve dental finger alabilirsiniz. Dental fingerin uzerine biraz dentavedin sıkıp dislerini haftada 3 kere fircalarsaniz sariliklar azalip zamanla kaybolacaktir. Ama dikkat edin lutfen dental fingerin kullsnim omru kullanim sıklıgına gore degisiyor 2-3 aydan fazla kullanmamaya ozen gosterin. Umarim yardimci olabilmisimdir🙏(marka yazdigi icin mecburen #reklam)

sunnyv
sunnyv

2896

Dental finger ile başlayabilirsiniz. Her gün fırçalayarak alıştırmanızı tavsiye ederim çünkü biraz geç kalınmış. Daha sonraları için ****** ya da temu gibi sitelerden pet sensitive toothbrush almanızı tavsiye ederim çünkü Türkiye'de satılanlar ya çok büyük ya çok sert ve fırçalamayı kedimiz için de bizim için de zorlaştırıyor. Linkini bıraktığım fırça ile fırçalıyorum hem çok kolay hem detaylı fırçalama yapabiliyorsunuz. Macun olarak da biodent enzymatic toothpaste kullanıyoruz daha iyileri vardır araştırma yapabilirsiniz ben elimde bu var diye bitene kadar kullanacağım. Bunların dışında fırçalama yapmadığımız günlerde veturel kedi ağız bakım spreyini dişlerine ve diş etlerine sıkıyorum.


Diş fırçası link: https://www.temu.com/goods_snapshot.html?goods_id=601099513581731&title=Ayr%C4%B1nt%C4%B1lar&_x_sessn_id=6htjyc106i&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1724143005388_tl3p2hpmka&refer_page_sn=10032

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 93 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR