Kedi Süt Dişi Ve Kısırlaştırma İle İlgili

caliskancrn
caliskancrn

1095 Puan

Selamlar kedim 5 aylık ama hala süt dişleri dökülmedi fotoğraf koyacağım (fotoğraf çok komik ama mecbur ensesinden tutup çekmek zorunda kaldım 🤣)
bunlar süt dişi mi yoksa yetişkin dişi mi sizce, belkide yetişkin dişleri çıktı ama ben fark edemedim, üstteki dişleri de küçücük yetişkin dişine göre tam anlayamadım


ikinci sorumda erkek kedi için en doğru kısırlaştırma zamanı kaç aylık olmalı, benimki daha kızgınlığa girmedi


4 CEVAP

ssedef28
ssedef28

10630

merhaba ben kedimin süt dişlerini değiştirmeye başladığını kolumu ısırırken kolumda dişi kalmıştı öyle fark etmiştim diş değiştirdiklerini bile bilmiyordum :D dişleri yutuyorlar o yüzden fark etmemeniz normal. alttaki sivri dişleri süt dişine göre daha kalın duruyor bence değiştirmiştir. süt dişleri daha ince ve çok sivri oluyor ısırdıklarında direkt kesiyorlar ısırdığı yerleri. erkek kedi kısırlaştırma hakkında bilgim yok mlsf

htcmmss
htcmmss

760

Benim kedimde 5 aylık erkek. Bir gün ara ile alt 2 dişini düşürdü. Elimi ıstırırken kan fark ettim baktığımda dişi yoktu :) İkisini de elimi ıstırırken düşürdü. Beni dişlik olaral kullanıyor. Yutmamış hep anlık buldum. 2 gün geçmeden yenisinin çıktığını hatta 0.5 cm kadar çıktığını gördüğümde çok şaşırmıştım :) Sizinki düşürmüş bence gayet büyükler. Düşen dişleri 0.5cm bile yoktu hatta inceciklerdi çünkü :)

sitedizayn
sitedizayn

12806

ben 2 erkek kedimide 7 ay doldurunca kısırlaştırdım, erkek kedilerin kızgınlığa girmeleri yoktur, her zaman çiftleşmeye hazır olurlar, dişiler kızgınlığa girer erkek kediler tepki verir.
veterinerler 6 aydan sonra kısırlaştırma yapıyorlar. zaten öncesinde genel bir kontrol yapıyorlar.

htcmmss
htcmmss

760

Veterinerim 10 aylıkken kısırlaştırmamı önerdi. Aralıkta fiyatlar artıp zam gelmeden yaptırmayı düşünüyorum. 9 aylık olmuş oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 84 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR