Kediler İle Uçak Yolculuğu

serot10in
serot10in

912 Puan

Merhaba, yaklaşık 15 gün sonra 3 kedim ile beraber uçak ile yaklaşık bir buçuk saatlik bir yolculuk yapmam gerekiyor daha önce 2 kedim olduğundan ve kiloları 8 kg yu aşmadığından kabinde yanımda taşıyabiliyordum fakat thy 3 kediyi aynı anda kabine almıyor mecburen kargo bölümünde götürmem gerekecek birbirlerini görebilmeleri açısından büyük kedilerimi beraber kargoda diğer yavru kedimi yanımda kabinde götürmeyi düşünüyorum. Daha önce kedisini kargo bölümüne verip yolculuk yapan kimse var mı acaba? herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum bu konuda kargoda götürüp götürmeme konusunda da kararsızım yaklaşık 10-15 gün civarı evde olmayacağım için ve güvenip emanet edeceğim kimsede olmadığından mecburen yanımda götürmek zorundayım. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu arada daha önce açtığım konusa yavruyu merak edenle vardı fotoğrafını yüklüyorum bu konuya:)


2 CEVAP

Mariana
Mariana

11022

Yavru kediler için iZin veriliyor mu? Benim kedim küçük diye kabul edemeyiz demişti THY:/ kargo bölümünde uçağın motor sesi olduğundan çok korkuyorlar.

serot10in
serot10in

912

2 kedim 1,5 buçuk yaşında onları kargoda taşımayı düşünüyorum yavru kedim 15 gün sonra 8 haftayı doldurmuş olacak ve veteriner raporu ile evet thy izin veriyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 700 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR