Kedimin Tüyleri Çok Dökülüyor Bu Mevsimde Normal Mi?

Pnrdogan
Pnrdogan

4272 Puan

Bir yaşında uzun tüylü erkek kedim var . Bu aralar çok tüy dökmeye başladı kucağa alınca tarayinca anlıyorum, elimde tutup çekince de geliyor tüyler. Hu mevsimde normal mi. Ne önerirsiniz.

10 CEVAP

motan
motan

94

Biotin + vitamin kompleksi çözümdür, Biopetine veya Biofeline kullanabilirsiniz, benim pati de çok tüy döküyordu, 3 hafta kullanımdan sonra kesildi, 50mg 1 ay rahatça yeter, günde 5 damla yemeğine katın, farkı farkedin..

Coconutbey
Coconutbey

15696

Her gün vermeyin haftada 1-2 verin en azından çok ödül maması da zararlı ama tüy dökümü onla ilgili değildir sıcaklardan olabilir ama tavuklu mamalar da yapabiliyor

Nisanmia
Nisanmia

1384

Verdiğiniz mamayla alakalı . Mevsimsel dökülmeyi çoktan geçirmiştir o . RC kullanıyorsanız normal dökülmesi . Ben 15 kılo aldm bide . Neysekı kedım obur oldgu için biter hemen daha da almam

sitedizayn
sitedizayn

12907

bu yaz benim kedilerimde de tüy dökülmesi normalden fazla oldu, kedilerimin birinde ense tarafında açılma oldu, biodermcat adında bir tablet aldım 2 haftada kaybolan tüyler tekrar geldi ayrıca mama değişikliği yaptım ND kullanıyordum proplan somonlu derma care aldım, şimdilik durum iyi.

sitedizayn
sitedizayn

12907

kullandığınız macunun içeriğini bilmiyorum ama deri ve tüy sağlığı için gerekli olan b7 (biyotin) vitamini ve çinko ayrıca omega3. benim kullandığım tablet biyotin+çinko.
hills kitten ton balıklı içeriğine baktım tavuk ve hindi unu koymuşlar ek olarakda %5 ton balığı unu, bence güzel bir içerik değil bu fiyata çok daha iyi mamalar alınabilir.
tavuk unu her kedide olmasa da bazı kedilerde tüy dökümü yapabiliyor, yani sizin mamanınızın ana içeriği. gerçek tavuk eti iyidir ama mamalarda kullanılan tavuk unu şüpheli.

sitedizayn
sitedizayn

12907

yazmayı unuttum, @motan arkadaşın söylediği ürünlerde iyi ancak bana damla değilde biodermcat tableti vermek daha kolay geliyor, içerikleri birbirine yakın.
benim kediler mamasına bir şey damlatıldığı zaman kesinlikle yemiyorlar.

Pnrdogan
Pnrdogan

4272

RC kullandım iyi gelmedi hills iyi geldi kilo aldi tüyleri daha iyi oldu. Tavuklu değil de balikli mama daha iyi geliyor. Balikli yavru kedi maması öneriniz varsa alabilirim.

sitedizayn
sitedizayn

12907

acana pacifica veya bountiful catch olabilir, fiyat yüksek gibi görünebilir ama hills ile kıyaslandığında ucuz bile sayılır, ayrıca daha doyurucu olduğu için kediniz biraz daha az tüketebilir.

Pnrdogan
Pnrdogan

4272

Kedime her gün sivi krema veriyorum wanpy , acaba bu nedenle de dökülüyor olabilir mi. Her gün verilir mi

Pnrdogan
Pnrdogan

4272

Mama olarak hills kitten ton balıklı kullanıyorum. Taurinli multivitaminli macunu var onu versem işe yarar mi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 114 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR