Kedimin Cildinde Yara Var

Merhabalar kedimin sol arka sırt tarafında yara olduğunu fark ettim kırmızydı ve ordan kabuklu bir tüy parçası elimde kaldı ne olduğunu anlayamadım mantar mı egzamamı yaşayan ve bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi


4 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12743

bir yerden geçerken sanki sürtünmüş de yaralanmış gibi, mantar veya egzamaya benzemiyor. batikon pamuğa dökerek pansuman yapıp takip ederseniz iyi olur. batikon eczaneden alabilirsiniz. günde iki defa uygulayabilirsiniz. teramicin yara merhemide sürebilirsiniz. kaşımasına daha çok tahriş olmasına da engel olmak gerek.

edakaramel
edakaramel

2814

bencede mantar veya egzama değil muhtemelen yaralanmıştır. @sitedizayn in söylediği gibi batikon her yaraya iyi geliyor. kulak temizleme cubuguyla ya da pamukla iyice sürün yarasına ama yinede veterinerinize danışmanizda fayda var.

BLCNuray
BLCNuray

664

Merhabalar büyük ihtimal tırnağıyla ya da bir yere sürterek yapmıştır. Kedimde sizinkinden daha küçük tarif ettiğiniz yarayı fark etmiştim. Dokunduğumda elime geliyordu sonrasında oradaki yara kabuklandı ve düştü . Herhangi bir yayılma olmadı.

aslihan_e
aslihan_e

130783

Daha önce oluşan bir yaranın kabuğunu kaldırmışsınız, kendisi kaşıyıp kaldırmadı değil mi? Dendiği gibi tek seferlik batikon sürüp gözlemlemeye devam edin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 101 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR