Kedimin Kilosu Normal Mi?

furkanshn
furkanshn

246 Puan

Kedim 5 aylık dişi ve uzun tüylü ona rağmen kilosu 2.300 gram,normal şartlarda zayıf mı?görüntü olarak hiç öyle durmuyor ama kilosu çok yavaş artıyor mama olarak orijen kitten kullanıyorum ve severek yiyor yaş mama ve haşlanmış tavuk gibi şeyleri tadıyor biraz yiyip bırakıyor birkaç defa denedim ama hep tabağında kaldı sizce vitamin vs. vermeli miyim veya balık yağı?

2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130936

5 aylık kediden bahsediyoruz normal tabi ki, 5 aylıkken 3-3,5 kg olsa hayvan bir yaşını geçince obez olur. 5 aylık kedi normal şartlarda anne sütünden yeni kesilmeye başlamış, daha yeni yeni tamamen başka gıdalarla beslenen kedidir. Kuru mamasını yiyorsa vitamine yağa gerek yok. Sevmediği yiyeceklere az az devam edin yoksa zamanla tamamen unutabilir.

sitedizayn
sitedizayn

12803

5 aylık dişi bir kedi için normal, ek olarak vitamin vs vermenize hiç gerek yok, evde pişmiş tavuk gibi şeyler yiyiyorsa konserveye hiç alıştırmayın evde pişmiş hayvansal ürünler konservelerden çok daha sağlıklıdır, örneğin haftada bir tavuk ciğeri pişirebilirsiniz, balık zamanı gelince pişmiş kılçığı temizlenmiş balık iyi olur gibi şeyler.
şahsen ben kedilerim konserveye alıştığı için çok pişman oldum, geri dönüş yapamadım çünkü evde hazırladığım şeyleri yemiyorlar, sizinki daha yavru bu konularıda düşünün lütfen.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 97 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR