Dış Parazit Hakkında Yardımmmm

Willy-Wonka
Willy-Wonka

5711 Puan

Merhaba, kedimde geçen gün belli belirsiz tüylerinde yürüyen bir şey gördüm göz yanılması sandım irdelemedim. Genelde paraziti olmasa dahi boyun çevresini kaşıyan bi kedidir o yüzden pire olduğu gelmedi aklıma bir de 2 ay önce iç dış yaptım daha erken diye düşündüm. Şimdi tekrar yürüyen bir şey gördüm ve evet pireydi. Tüylerini epey bi kurcaladım sadece bi bölgede minik minik siyah yumurtaları vardı onun dışında göremedim. Az önce de denk geldi büyük olan pireyi kulağının orda sıkıştırdım öldürdüm zaten sersem gibiydi. Şimdi sorum şu. Frontline belli ki pek etkili değil. Stronghold almayı düşündüm. 850 tl dediler. Bu hem iç hem dış etkili olanlardan mı? Ve de ben öldürdüm tabi ama belki görünürde olmayanlar da var bilemiyorum. Hangisinden almalıyım sizce?

2 CEVAP

Willy-Wonka
Willy-Wonka

5711

Arkadaşlsr 2-3 hafta sonra tekrarlamam gerekiyor mu o nedenle hangi marka diye soruyorum tekrarlancaksa stronghold alamam 2 kez

Snzlc
Snzlc

17672

Stronghold daha önce kullandım iyiydi. Tek seferde pirelerden kurtulduk. Yaz aylarında olduğumuz için pireler fink atıyor. Hayvanlar sürekli pireleniyor. Pireye sirkeli su da iyi geliyor. Kediler kokusundan nefret ediyor ama pireye karşı koruma sağlıyor. Damladan bir ay sonra etkisinin geçtiğini düşünürseniz sirkeli suya bir bez batırıp suyunu sıkın. Hafifçe kediyi silin. Önümüz sonbahar zaten pire sorunu ortadan kalkar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 134 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR