Calico Kedisi Sahipleneceğim Huyları Nasıl?

paye_246
paye_246

428 Puan

Lütfen bilgi verin! Calico kedisi olanlar.. Kedi'nin huyu nasıl? Çok huysuzlar mı? Çok saldırganlar mı? Çok sevimli oldukları kesin zaten.

9 CEVAP

paye_246
paye_246

428

Sahiplendim saolun

Miniminimini
Miniminimini

2972

Benim kizim da calico renk desenine sahip, karakterini ne kadar etkiliyo renk deseni bilemem ama sahiplenmenizi tavsiye ederim. Cok zeki ve oyuncu, ayni zamanda egitilebiliyor yani konusarak ogretirseniz bazi kelimeleri anlamaya basliyor. Mesela benimkinin ogrendigi kelimeler kendi ismi disinda, gel kizim-mama vericem-kuşlar geldi-balkona gidelim-su ic-uykun geldi mi:) boyle diyince gozlerini kismaya basliyor- bu sekilde bi kac kelime daha var. Hafizalari cok kuvvetli hic unutmuyorlar. Ayrica sahibinden baskasina fazla sevdirme gibi huyu yok, her gece geldigi gunden itibaren benimle uyuyor.
Kisacasi size cok duskun olur, fazla sirnasik degildir, oldukca hareketli, dikkat etmeniz gereken elinizle oyun oynatmayin hircin olmasin, oyuncaklariyla oynatin. Cok seker oluyorlar, bana kediden cok kopek gibi geliyor huylarindan dolayi.
Ayrica calico kedilerin sans getirdigine inaniliyor dünya capinda:)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

hayır eger bir travma yaşamadılar ise gayet zeki oyuncu yumuşak karakterli kedilerdir. çocuklara yeni gelen kişilere genelde zarar verici hareketleri yoktur üniversite dönemimde baktım 2 tane hiç sorun yaşamamsıtım

dünya tatlısıdır calicoların %99'u dişidir ayrıca.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

calico kedisi yeni bir ırkmı ? :) sokaktan aldığınız kediler her renk ve desende olur adı ve cinsi sokak kedisidir huylarıda farklıdır.
Esmer adamların huyu nasıldır demek gibi bir şey ...
İstanbul sokak kedilerinin huyu şöyledir onlar az yemek yer ama çok hareket ederler sahiplerine bağlı ama son derece zekidirler falan mı yazalım :)

Miniminimini
Miniminimini

2972

#paye_246 sizin adiniza cok sevindim :)

paye_246
paye_246

428

Ay çok sağol! Bi sokakta bir kedi doğurduda diğer yavruları sahiplenildi bende onu sahipleneceğim sanırım yarın

kubra1987
kubra1987

2372

nasil kediniz benimde bi calicom olcak kismetse

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Calico IRK DEĞİLDİR.Tüy desenine denir.3 renkli siyah, beyaz,turuncu kedilere calico denir.Her kedinşnde huyu farklı.Bi calico sakin diğeri aktiftir.Onu kedinin karakteri belirle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 15161 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR