Mama Değişikliği Sonrası Kusma

sitedizayn
sitedizayn

12743 Puan

kedilerime 2 haftadır proplan somonlu derma care vermeye başlamıştım, kedilerden biri bugün 2 defa kustu, mama değişikliklerinde kusma ishal gibi şeyler olabilir ama kafama takılan 2 hafta sonra olur mu ?
neden ertesi gün değilde 2 hafta sonra diye düşünüyorum. kusmukta tüy falan yok, tüy yumağı ile ilgili değil. kedilerin hayatında son zamanlarda ne değişti diye düşündüm mama değişikliğinden başka bir şey yok, diğer herşey aynı.
şu anda ilk iş olarak tabağından proplanı kaldırdım, nd koydum.
kusma belki mama ile ilgili olmayabilir ama aklıma gelen ilk şey bu yani.
smokin kedimde bir şey yok o normal.
buna benzer tecrübeleri olan arkadaşlar var mı ?

2 CEVAP

edakaramel
edakaramel

2814

biz gecen sene bonacibo kullanmıştık kedimde. gayet normaldi herseyi fakat 1 ay sonra aniden sabaha kadar kusmaya başladı. hemen mamasını degistirip eski mamasina döndüm düzeldi. her mama her kediye yaramayabiliyor maalesef. eger kusmasi devam ederse sizde eski mamasina donun derim.

sitedizayn
sitedizayn

12743

24 saatde 2 defa kustu az bir şeyde değil yani midesinde ne varsa çıktı heralde, proplanı ortadan kaldırmıştım bu defa da nd yi yemedi, sokak kedileri için aldığım bonacibo verdim bende, hayvanın içinde bir şey kalmamıştı aç kalmasına gönlüm razı olmadı. bonacibo dışarda baktığım kediler için almış olsamda bazen ödül maması gibi veririm kedilerime.
gece 1.30 dan beri herhangi bir kusma olmadı takip ediyorum.
sarman kedim lokum biraz hassastır 4-5 aylıkken hastane bahçesinde bir arabanın tekerine sıkışmış, sindirim sistemi yerinden çıkmıştı açık yarası yoktu ama deri altından belli oluyordu ameliyat olmasa ölecekti bizde tedavi ettirdik, 2 defa ameliyat oldu ve evimize aldık, sindirim sistemi biraz hasarlı yani, ama iyileşti sağlıklı kocaman bir kedi oldu, beslenmesine hep dikkat etmişimdir. oğlum 4 yaşında şimdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 132 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR