Kedim Geceleri Yüksek Sesle Miyavlıyor

Akgul35
Akgul35

223 Puan

Kedim 4.5 yaşında kısır tekir. Son bir kaç aydır sürekli geceleri biz uyurken evin içerisinde yüksek sesle miyavlıyor. Özellikle benim başıma geliyor. Miyavlama sesine uyanıyorum her gece. Tuvaletine gitmesi için engel yok. Maması ve suyuda varken bunu yapıyor. Ben ayaklanınca biraz yürüyüp bazen kendini yere atıp biraz sevdirip kalkıyor. Bazende peşinde miyavlayarak gezdiriyor. Bu durum her gece yaşanıyor. Sebebi ne olabilir ?

3 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12806

kediler gececi hayvanlardır daha çok aktif olurlar, kedinizde büyük ihtimalle canı sıkılıyor oynamak hareket etmek istiyor, benim 4 yaşında kısır sarman kedimde biraz yaygaracıdır ama 3 yaşında smokin erkek bir arkadaşı olduğu için gece özellikle sabaha karşı çok oynuyorlar etrafı biraz dağıtıyorlar ama sorun değil. gün içinde bazen değişik saatlerde uyudukları oluyor smokin kedim uyuyorsa sarman bağırıp çağırmaya başlayabilir :)
bir gün kedinizin yanına puset içinde bir yavru kedi getirin tepkilerine bakın, belki 2. bir kedi almanızın zamanı gelmiştir. kendi aralarında takılırken siz rahat edersiniz.

Akgul35
Akgul35

223

Aslinda 2nci kedi almak istiyorum ancak malum ekonomide veteriner masrafları,mama kum vs çok zorlar. Zaten alerjim var alerjim sonradan gelisti kizimi sevdikten sonra hapsirma burun akinti vs oluyor hep o yuzdende 2nci bir kedi alamam malesef

aybige
aybige

290

İştahı yerinde mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 121 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR