Mama Önerisi

sevila
sevila

762 Puan

Arkadaşlar kedime sanabelle kısır mamasından kullanıyorum kedime cok iyi geldi ama taneleri büyük geliyor çiğnemeden yutuyor. Mito gibi taneleri olan üst segment mama önerinizi bekliyorum (somonlu olursa daha iyi olur

5 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12743

mito biliyorum sürekli sokaktaki canlara veriyoruz mitonun üst segmenti bonacibo ve iyi mamadır taneleri mitoya göre biraz büyük ama çokda büyük sayılmaz, nd mamalarında taneleri küçük mito gibi, nd tavsiye etmek isterdim ama benim kedilerimde aşırı tüy dökümü oldu bıraktım, proplan taneleri de iyi sayılır hatta proplan kısır mamaların taneleri mito dan da küçük, proplanda kullandım :) ama kedilerimden birinde kusma başlayınca onu da bıraktım.
çok mama denedim yani tane büyüklüğü olarak çoğunu biliyorum ama işte her kedi farklı benim kedime iyi gelmeyen sizin kedinize iyi gelebilir.
hiç bir sorun yaşamadığım ve taneleri ideal boyutta hem yetişkin hemde yavru kedilerin yiyebileceği en iyi mama olarak acana ve orijendir. bu mamalarda hiç bir zaman sorun yaşamadım ancak pahalı markalar bütçenize uyarsa acana ve orijen derim. ben şimdilik fiyatlardan dolayı bir süre ara verdim.

sevila
sevila

762

@sitedizayn mitoyu bahçedeki kedilerime koyarken arada 1 2 tane veriyorum kırarak yiyor bu yüzden mito tanesi gibi istedim orijen ve acana bütceme uygun fakat veteriner ağır gelir dedi çünkü kedim kısırlaştırdıktan sonra eski enerjisi kalmadı ama denemek lazım

Optimeal hayvansal protein bunun yanı sıra et oranı ve içinde ki probiyotikler içeriği temiz ve güzel bir mama 1 senedir kullanıyoruz çok memnun kaldık içinde de gerçek et var deneyebilirsiniz.

Sanabelle bizde gaza sebep oldu Optimeal kullanıyoruz bunun yanı sıra
Exclusion
Nutri Feline
Nature's Variety
Bozita
Hills deneyebilirsiniz.

sevila
sevila

762

@umrantaydasofficial optimeal somonlu da karar kıldım tanesi de daha küçük duruyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 129 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR