Advance Mama Kullananlar Acillll

Realbadvroken
Realbadvroken

4004 Puan

Advance mama kullananlar alta yazabiljr mi. Kedim üç gündür kusuyor aylardır advance mama kullanıyoruz aldığım tarihin hep bir iki ay öncesi yazıyor ambalajda ve petshop satıcısı üretim tarihi olduğunu söylüyor şuan kullanan birileri veya kullanmış birileri yazabilir mi öyle bişey var mı üretim tarihi mi

3 CEVAP

elif_f
elif_f

1091

Lütfen vete gösterin bir şey yutmuş olabilir hiç belli olmaz hayvanın işine geç kalmadan götürün 3 gün az değil

elif_f
elif_f

1091

İyice bakar da vet oldu ki bi şey çıkmadı mamayı değişin hiç acımayın paraya lütfen ama vet görsün geç olmadan

Poncimin
Poncimin

116485

Üretim tarihi genelde çoğu mamada yazmaz. Yerli mamalar arasında benim bildiğim Lider Pet Food'un mamalarında üretim tarihi yazıyor. URT şeklinde yazdıkları üretim tarihi, SKT şeklinde yazdıkları ise son kullanma tarihi oluyor. Ama sizin kullandığınız Advance gibi ithal gelen mamalarda üretim tarihi yazdıklarını hiç görmedim.


Eğer mamanın üzerinde sadece tek bir tarih yazıyorsa o gördüğünüz, mamanın son kullanma tarihidir. Çünkü son kullanma tarihinin paket üzerinde belirtilmesi zorunludur, bu yüzden her mamada yazılması gerekir. Üretim tarihinin belirtilmesi ise zorunlu değildir. Bazı üreticiler belirtiyor, bazıları belirtmiyor. Sizin kullandığınız Advance mamanın tre n dy o l yorumlarına baktım, kullanan kişilerin paylaştıkları resimlerde sadece tek bir tarih yazdığı görülüyor, o da dediğim gibi son kullanma tarihi. Paket üzerinde üretim tarihi falan yazmıyor. Ona göre elinizdeki mamayı kontrol edin. Paket üzerinde yazan tarih son kullanma tarihi, size bozuk mama satmış olabilirler. Almadan önce dikkat edin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 135 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR