Brit Care Kedi Maması

merhabalar kısır kedime şuan sanabelle kısır kedi maması kullanıyorum. ama eskisi gibi iştahlı yemiyor sıkıldı sanırım değiştireyim diyorum brit care kullanmaya karar verdim. yalnız kısır kedi de somonlu, tavşanlı, ördekli çeşitleri var. ben tavuklu arıyorum. tavukluda üriner problem için diyor benim kedimde o sorun yok. yani alsam bişey olur mu öyle bir sorun olmadan. tavşanlı ,ördekli nasıldır yer mi emin değilim.

5 CEVAP

Kubragulll
Kubragulll

978

Ben kısır erkek kedime kısırlaştırdığımdan beri brit care kullanıyorum. Kilo kontrolü ördekli ve hindili olanla üriner tavukluyu kedimin sıkılmaması için 3 er aylık döngülerle dönüşümlü olarak kullanıyorum. Bir sorun olmaz içeriği güzel ve iyi mamalar kedim severek tüketiyor. Benim kedimde de üriner bir sorun yok ama bu mamayı almak için üriner sorun olması gerekmiyor. Üriner mama olması demek üriner ve böbrek hastalıklarını önlemek için bazı mineral değerlerinin dengeli olması demek ki zaten diğer marka mamalarda da olması gerektiği gibi tüm brit care in tüm kısır kedi mamalarında bu oranlar çok benzer hazırlanmış. Sadece geçiş yaparken yavaş geçiş yapın ishal sorunu yaşamamak için.

sitedizayn
sitedizayn

12907

brit care haircare çeşidini uzun zaman kullandım kedilerimin tüylerine iyi geliyordu ama sarman kedim lokumda yumuşak dışkı sorunu oluyordu ve hiç geçmedi sensitive ve böcekli çeşitlerinden de birer paket denemiştim pek yememişlerdi, benim kullandığım çeşitlerin taneleri biraz sertdi smokin kedim çarli yemekte zorlanıyordu en sonunda mamayı bıraktım.
içerik olarak piyasada satılan en iyi tahılsız mamalardandır ama bazı sorunlar olunca bırakmak zorunda kaldım. her kedi farklıdır sizin kedinizde hiç sorun çıkmayabilir, kısır çeşitlerinin taneleri biraz daha küçük.

sitedizayn
sitedizayn

12907

bu arada bizim lokum sindirim sistemi hassas, sorunlu bir kedi çünkü yavruyken araba tekerine sıkışmış kaza olmuş, kliniğe götürdük iki defa ameliyat oldu iyileşti ve sahiplendik, yavruyken yaşadıkları çok ağırdı ama hayata tutundu :) şimdi 7 kiloluk bir sarman ama sindirim sistemi hiç normal olmadı. kazada yaralandığı bölge orasıydı. biz sorunlar yaşayabiliriz ama brit care iyidir yani deneyin bence.
ilk mesajımdan sonra düşününce bu ayrıntıyı da yazmak istedim ki daha iyi karar verebilmeniz için.

sitedizayn
sitedizayn

12907

brit care içerik olarak gerçekten çok iyi, ben kendi kedimle ilgili durumları yazmıştım, siz çok kafaya takmayın, benimki arızalı kaza geçirmiş bir sarman

teşekkür ederim cevaplar için ben üriner sorunu olan kediler için sanmıştım.o zaman birini alıp denemek lazım .belki ördekliyi de sever. izin dönüşü alıp deneyim hem o zamana eski maması da biter. 1 hafta-10 gün aşamalı geçiş yaparız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 119 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR