Kedim Sürekli Saklanıyor

defne182
defne182

544 Puan

hiç böyle yapmazdı. mama yiyor kusuyor anlayamadım verilen ilaçlardan sanırım. çok baygın bakıyor ve koltuğun arkasından çıkmıyor. yeni mamasının sesine çıkardı normalde şimdi çıkmıyor. bize hem güveni azaldı hem acı çekiyor dişlerinden dolayı sanırım. ne yapacağımı bilmiyorum kahroluyorum.

6 CEVAP

Brhndmrz
Brhndmrz

959

merhaba, yavrunuz kaç yaşında herhangi bir sorun yaşadınız mı korktu mu hiç veya hasta mı hasta ise bu belirtiler normaldir.

aslihan_e
aslihan_e

130936

Ne için ilaç verildi? Kusma ve saklanma kedinin hayatının tehlikede olduğunun belirtileri. Mutlaka farklı veteriner görüşleri alın. Kedi ilaçları öyle kusma yapmazlar pek, böbreklerinde sorun olabilir, değerlerine bakıldı mı? Gençlik hastalığı olmadığından emin mi veteriner?

sitedizayn
sitedizayn

12803

evet kedinizle ilgili bilgileri paylaşırsanız burdaki arkadaşlar tecrübelerini bilgilerini paylaşacaktır, yaşı, cinsiyeti, neden ilaç aldığı, hangi mama ile besleniyor her türlü bilgiyi yazın lütfen.

Venusuranus
Venusuranus

103955

Strese girdimi şu yakınlarda

defne182
defne182

544

@Brhndmrz @aslihan_e @sitedizayn @Venusuranus arkadaşlar çok özür dilerim o anki stresle anlatmamışım hiçbir şey. yaklasık bir haftadır veterinere gidiyoruz hiç sevmiyor dışarı çıkmayı ağzındaki tartarları temizlettik Bir adet dişi çekildi. bugün hemogram(kan) ve ultrason bakılmış hiçbir şryi yokmuş gastrit dışında. gastro mama alacağız. tekrardan kusura bakmayın..

defne182
defne182

544

kedim kısır 6 yaşına girecek canım evladım.. çok şükür bir şeyi yokmuş..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 110 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR