Kedi Kumu

zuhall
zuhall

10265 Puan

Merhabalar arkadaslar.Gecenlerde bir arkadas cats best kedi kumu hakkinda baslik acmisti ben de uzun zamandir alip kullanmayi dusunuyordum.Suanda ever clean kullaniyorum.Aslinda memnunum sonucta koku yapmiyor,topaklanmasi ve dayanikliligi cok iyi.Ama rahatsiz eden taraflari cok ince taneli oldugu icin ve kedim de tuylu oldugu icin ayaklarina yapisiyor eve dagiliyor haliyle.Hem de kendini temizlerken yutma ihtimali doguyor maalesef.Ayrica kumu temizleyince, temizlenip posete alinan tualet aninda atilamadigi icin koku problemi oluyor. Bu nedenle dogal bir urun arayisina girdim hem de tuvalete atilabilme ozelligi cok cezbediyor. Cunku bizim kedinin tualeti kullanmadigimiz banyoda ve klozete atabilecegimiz bir kum cok kurtarici olur bizim icin..


Oncelikle cam agaci kedi kumu denedim linki de ekleyeyim.Memnun kalmadim. Yani kendi kokusu zaten hos degil , bir de yaptiginda ufalanip dibe cokmesiymis ozelligi yani temizlenmesi gibi bi ihtimal yok izgarali falan almak gerekiyor.Buyuk tualetini de zaten almak gerekiyor hemen cunku cok iri taneli olduklari icin ustunu kapatamiyor.Ustu kapanmayan diski da koku yapiyor haliyle.Kisacasi pek kullanisli bulamadim.Almak isteyenlere de tavsiye etmem acikcasi.


camagacikedikumu


simdi de cats best urunleri denemek istiyorum. Fiyat orani evercleandan cok farkli degil oyuzden mantikli geldi. Zaten isleyisi de ayni diger kumlarla topaklaniyor,topaklanan kismi temizleniyor. Ama cok fazla cesidi var. Eger aranizda kullanan olduysa ya da duyduysaniz kullanan birinden hangisini almam gerektigi konusunda tavsiyenizi istiyorum. Bunca uzun yazinin asil amaci buydu :))


okoplus


naturegold


greenpower

5 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

Biz Cats Best Universal çilek kokulu kullanıyoruz. Ökoplus gibi küçük taneli ve topaklanma özellikli olduğunu zannederek almıştım ama büyük taneli çıktı. Taneler zamanla ezilip talaşa dönüşüyor ve tuvaletin önüne dağılıyor. Patilerine yapışıp eve yayılmıyor ama. Nature Gold'un taneleri de büyük, belki topaklanmada sıkıntı olabilir. Ökoplus'ın çok sattığı söyleniyor ama çam kokusu rahatsız edici olabiliyormuş ve geçen burada bir üye hiç memnun kalmadığından bahsetmişti. Green Power'ın ise taneleri daha da küçük sanırım ve sanki bana daha hoş geldi. Ben de bir dahaki alışverişimde hem Ökoplus hem de Green Power almayı düşünüyorum. Sonra artık bir karar vereceğim çilek kokulu Universal'a devam mı yoksa bunlardan biri mi.. Bu arada youtube'da videoları var, bir bakın isterseniz.

zuhall
zuhall

10265

Evet simdi videolardan falan da izledim. Nature gold baya iri taneliymis. Istemiyorum pek oyle. Cilekli olani secenek olarak dusunmedim hic, koku aromalari pek hosuma gitmiyor. Sanirim once okoplusla basliyacagim memnun kalmazsam da greenpoweri deneyecegim.


Tesekkur ederim yorumunuz icin.

zuhall
zuhall

10265

soyle ki zaten kullandigim kumda (everclean) memnun olmadigim bir konu yoktu.
organik kuma gecmek istememin nedeni saglikli/dogal olmasi ve tuvalete atilabilmesi. Budurumda diger kullandigim kumla karistirirsam iki ozelligini de kaybetmis olurum. Yani bi manasi olmaz gecis yapmamin..

zuhall
zuhall

10265

Kullaninca yorum da yazacagim söz:)

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

beğendiğiniz kumları karıştırıp iyi yönlerinden istifade edebilirsiniz şikayetlerinizde azalır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 681 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR