Yuva Arayanlara Konulan İlanlar Güvenli Mi??

buusracikk
buusracikk

15595 Puan

Arkadaşlar yuva arayanlar kısmına yavru kedi sahiplendirme ilanı koydum. 2 farklı numara aradı ikisinde de spam arama uyarısı verdi telefon. 05 ile başlayan normal hatlardan aradılar. Petlebi aracılığıyla yapılan sahiplendirmeler güvenli mi? Daha önce kedi-kopek sahiplendiren oldu mu?

6 CEVAP

Realbadvroken
Realbadvroken

4004

Bende ilan koydugumda yaşlı bir adam WhatsApp üzerinden yazmıştı bana ve para teklif etmişti saçma sapan bir durum

buusracikk
buusracikk

15595

Bende öyle tahmin etmiştim. Sahiplenmek isteyen olursa diye telefon numarası ekledim. Söylediğiniz gibi insan güvenemiyor hele ki şu zamanda hayvanlara yapılan o kadar eziyet işkence haberlerinden sonra. Bir yandan iyi bir şey ama bir yandan da korkuyor insan

sitedizayn
sitedizayn

12803

ikinci kedimi bir ilan sitesinden sahiplendim, 2 aylıktı şimdi 3 yaşında, iyiki o ilana rastladım ve sahiplendim, çok akıllı bir smokin kedimiz oldu.
birazda şans heralde ilan verende ilanları arayanlarda her türlü insan olabilir. ücretsiz sahiplendirme yazıp para isteyenlerde çok oluyor özelliklede cins kedilerde.
cins kedileri sürekli çiftleştirip satmaya çalışanlarda az değil.
yavru kedilerinizi sahiplendirmek istiyorsanız dikkatli olun lütfen.

aslihan_e
aslihan_e

130936

Sapıklar arayabiliyor, hem insan sapıkları hem hayvan sapıkları. Kedi dişiyse hayvan sapıkları arayabiliyor, siz kadınsanız insan sapıkları. Burada petlebi aracı sadece, internette telefonunuzu paylaştığınızda her türlü insan arayabiliyor. Ben bir yerden alışveriş yaptığımda mesela hemen dolandırıcılar kargo mesajı atıyor. Yurtdışı alışverişinde paketiniz gümrükte kaldı şu linke tıklayın diye mesaj atıyorlar. Petlebi ya da başka bir yer, dikkatli olmamız gerekli.

sitedizayn
sitedizayn

12803

para niye teklif edilsin ki çok tuhaf bir durum olmuş. üstelik sokaklar kedi dolu, bazen yavrular görüyorum 3. kedi olarak almak istiyorum ama evde sorun olacak şimdilik alamıyorum.
ilk kedimizi bir kaza sonrası kurtardık 2 ameliyat sonrası hayata tutundu, ikinciyi ona arkadaş olsun diye ilandan görüp almıştım, 3. sokaktan almayı düşünüyorum, ilanlarda çok kedi var ve bir şekilde onların yuva bulma şansıda var ama sokaktakilerin öyle bir şansı yok onun için sokaktan düşünüyorum.

Venusuranus
Venusuranus

103955

İnternet sitesi her türlü insan var. Sonuçta petlebi ile alakalı bir durum değil. Olumsuzlukta yaşadığım oldu evet. İyiside oldu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 97 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR