Kedimin Her Dakika Benden Kaçması?

Britishlove
Britishlove

275 Puan

British shorthair erkek bir yavrum var kendisini iki aylıkken sahiplendim. İnanılmaz oyuncu zeki ve hareketli bir çocuk ama neredeyse gününün tamamı benden kacmakla geçiyor. Evin içinde bir yere gittiğimde koşarak pesimden gelir ben işten dönüp odama girdiğimde kapının önüne yatar bekler ama kapıyı açıp onu kucagima almaya çalıştığım an kaçıyor. Kucağıma alıp sevdiğimde genel olarak kaçmaya çalışmaz ama beş dakikadan fazla da durmaz. Sadece ödül maması vereceğim zaman gelip bacaklarima dolanır o kadar onun dışında kendi gelip sevdirmez. Britishlerin soğuk hayvanlar olduğunu biliyorum evet kucak da sevmiyorlar ama her saniye benden kaçması beni çok üzüyor. Evdeki diğer insanlardan da kaçıyor annemden de kaçıyor ama bazen gidip annemin önüne yatıp kendini sevdiriyor. Bu arada asla şiddet bağırma çağırma vurma gibi bir durum olmadı yalnızca eve ilk geldigi zaman yatağın altına girmek istedi ve orası çok dar olduğu için tutmaya çalıştım ve yanlışlıkla kuyruğunu çektim hala bu yüzden benden korkuyor olabilir mi ?

10 CEVAP

sunnyv
sunnyv

2886

Zorunda kalmadıkça hiç kucaklamamanızı tavsiye ederim. Onunla her gün daha çok vakit geçirip, oynatıp, sever, masajlar yaparsanız size kırgınsa bile tekrar kalbini kazanabilirsiniz.

sitedizayn
sitedizayn

12781

kediler hiç bir şeyi kolay kolay unutmaz ama küçük kaza olmuş geçmiş, sizi gördüğünde zaten yatıyormuş, sizin eve gelmenizle mutlu oluyor sizi seviyor, sevme ve kucak konusu her kedi için değişir, benim smokin kedim beni çok sever ama kucağa gelmez, kendini pek sevdirmez 1 dk ancak seversiniz 2. dk da küçük bir ısırıkla uyarı alırsınız :) sarman kedim istediğiniz kadar mıncıklayın. her biri farklı yani. ben bu konuda seçimi kedilere bıraktım canı isteyince kendileri geliyor kucağa ve zaten ne istediklerini anlıyorsunuz. birde kedilerin genel huyları değişmesede arada bir bazı davranışarı değişebiliyor.

sitedizayn
sitedizayn

12781

hatırlayabilir ama anlattılarınıza göre kedinizin sizi sevdiği belli sadece kucak ve fazla temas sevmiyor, ben bir kaç defa kuyruklarına basmıştım yanlışlıkla, hatta sarman kediminde bir kaç defa kuyruğundan çekerek içeri almıştım, apartmana kaçmak üzereydi.

Venusuranus
Venusuranus

103955

Maalesef bazı kedilerin karakteri öyle

Britishlove
Britishlove

275

Bu arada bu yanlışlıkla kuyruk çekme olayının üstünden üç ay geçti yani hala bunu hatırlıyor ve benden korkuyor olabilir mi bilemiyorum

Britishlove
Britishlove

275

Sitedizayn teşekkür ederim :) sanırım ben onu biraz fazla bunaltıyorum çünkü kucağıma aldığım zaman öpmelere mıncıklamalara doyamıyorum muhtemelen bizimki de geliyo yine manyak diye kaçıyor :)

Canimyavrum
Canimyavrum

3358

Asla yalnız değilsiniz 3.5 senedir .asla kucağıma gelmedi elle sewilmeyi sewmez ayakla sewdirir oda canı isterse işten geldiğimde belki ama inanın sewildiklerini biliyorlar fakat karakterleri böyle ne yazık ki benimkide fold dişi 😻

Britishlove
Britishlove

275

Canimyavrum çok teşekkür ederim içim o kadar rahatladı ki 🙏🏻 britishlerin karakterleri böyle biliyorum fakat yine de çok üzülüyordum bana karşı bir tavrı mi var acaba diye sadece benimki böyle değilmiş demek ki 😍

Canimyavrum
Canimyavrum

3358

Rica ederim ne demek😻 mesela 1 aydır sokak canı War ewimizde tekir DHA bebek buldum bir kamyonetin altında gece beslemesine çıkmıştım .bir baktım kamyonetin altından ağlama sesi bir baktım minnak bir tekir bebek hemen o anda hiç düşünmeden kucaklayıp geldim ewe .artık benim 2 bebeğim oldu .ama hala içim sızlıyor bade bebek nasıl sewdiriyor kendşnş boynumda yatıyor.fakat balımıda zahiplendğimde 2 aylıktı hep kaçtı hiç bilmem gelip yatsın yada sewdirsin .badeyi sewerken diyorum acaba balım üzülüyormu .şimdiiye kadar asla cesaret edemedim sokaktaki çocuklarımdan biriini ewe almaya acaba balım ,üzülürmü diye ama o gece badeye arkamı dönemedim.240 Gr dı ertesi gün kliniğe gittik ckaup yapıldı .öyle yani üzülmeyin sizde sakın 🥰😻

Coconutbey
Coconutbey

15696

Valla benim de ilk kedim öyle temas fazla sevmez isterse gelir gider ama tekir olan 2. Kedim tam bir temas bagımlısı çağırınca gelir üzerime yatar kendini sevdirir yani tamamen kedinin kişiliği ile ilgili :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 103 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR