Yavru Kedime Mama Önerisi?

ALEJANDROO
ALEJANDROO

242 Puan

3 Aylık Silver Scottish Straight kedim için uzun vadede kullanabileceğim, hem metabolizma hem de canlı ve parlak tüy sağlığı açısından mama önerebilir misiniz? Araştırmakta olduğum markalar : N&D, HİLL' S, PRO PLAN.

6 CEVAP

kedinizin cinsi çok nazik bir cins ve genetik olarak da biraz dezavantajlı diyebiliriz , o yüzden bebekliği için biraz daha üst sınıf süper premium sınıfında bir mama kullanırsanız kediniz için daha iyi olabilir ; acana orijen gibi

sitedizayn
sitedizayn

12830

bütçenize uygunsa acana ve orijen, ND iki yıl öncesinde kadar iyiydi ama değiştirdiler, ben bir ara kullandım kedilerimde inanılmaz tüy dökümü başlayınca bıraktım, proplanda denedim kedilerimden birinde kusmaya neden oldu ve onuda bıraktım. acana ve orijen ile beslendiklerinde kedilerimin tüyleride genel sağlığıda iyi oluyor. biraz pahalı ama diğer türlü de veteriner masrafları falan oluyor. kedilerimi acana orijen ile büyütmüştüm fiyatlardan dolayı ara verince hep sorunlar yaşadım.

ALEJANDROO
ALEJANDROO

242

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

ALEJANDROO
ALEJANDROO

242

Teşekkürler

ALEJANDROO
ALEJANDROO

242

Acana ve orijen protein oranı çok yüksek olduğu için, sıcak iklimde yaşadığımız için uygun mudur sizce, alerjik reaksiyon vs durumlar için? Sanırım bu iki markadan birini seçeceğim çünkü...

sitedizayn
sitedizayn

12830

kediler tam etçil hayvanlardır, sıcak soğuk dinlemezler et yerler. üstelik kedilerin ataları çöl hayvanlarıdır, çöllerden evrimleşmişlerdir. az su içmelerinin bir sebebide budur aslında, suyu daha çok avladıkları hayvanlardan alırlar ama şimdi kuru mama veriyoruz. proteinden korkmayın asıl tehlikeli olan tahıllardır, karbonhidratlardır.
bu arada fitmin tahılsız seriside acana ayarında bir mama ama bazen piyasada bulunmuyor, acana orijen her zaman bulunur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 73 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR