Kedimde Parazit Olabilir Mi

edaquinnn
edaquinnn

669 Puan

kedim yaklasik 2 yil once parazit kapmisti. bahceli bi evde yasiyoruz ben tatile gittigimde babam surekli bahceye salmis orda biseyler yemis. eve dondugumde hemen veterinere goturdum. veteriner agzinin ici cok kotu kokuyo parazit olabilir dedi ve ayaginda da odem olusmustu. parazit hapi verdi. o gunun aksami aniden kusmaya basladi ve kusmugunun icinde canli parazitler gordum bayada buyuklerdi. yaklasik 3 hafta kedim hep kusuyodu ve veteriner parazitler bitene kadar hep kusucak dedi. son kusmasinda parazit yumurtalari gordum veterinere yazdim ve bu son evre yumurtalarini kusuyosa bitmek uzere dedi. oylede oldu kedim bi daha hic kusmadi. o gunden beri duzenli olarak her ay asilarini yaptiriyorum ama kedimde o gunden beri asla duzelmeyen yumusak diski sorunu var. hepsini degil ama kakasini 5 parca yapiyosa buyuk olani civik yapiyo. acaba kedimde hala parazit olabilir mi? hastalandigindan beri tuyleri de asiri cansiz bi vaziyette kilosu cok sukur iyi kisir kedi ve royal canin mama yiyo. denedigim cogu mamada kustu ce midesibi bulandirdi royal canin midesine iyi gelen tek mama diyebilirim. o yuzden degistirmek istemiyorum.

3 CEVAP

Brhndmrz
Brhndmrz

959

şuan ki yaşamış olduğunuz sorun bence mama kaynaklı yaş mama veriyor musunuz bu süreçte yaş mama veriyor iseniz eğer yaş mama vermeyi bırakın lütfen. Mama değiştirmeyi deneyerek çözüme kavuşturabilirsiniz. Ayrıca vitamin takviyesinde de bulunun tüyleri cansız kaldıysa vitamin eksikliği de vardır

cemremio
cemremio

2561

Beslenme kaynaklı da olabilir,mama değiştirip bir durumuna bakabilirsiniz, hasssas sindirim problemi de olabilir

edaquinnn
edaquinnn

669

yas mama zararli diye 1 yildir asla vermiyorum hicbir markanin icerigine guvenemiyorum maalesef. mama kaynakli olabilir ama yeni alacagim mamayi kusarsa yemezse diye cok korkuyorum. su an butceme en yakin mama pro plan ama onunla alakali da cok sikayet okudum acaba verdigim malttan mi kaynakli diye dusundum. mbv catin maltini kullaniyoruz veteriner tavsiyesiyle. ama 1 hafta malti vermedim hala sorun devam etti hatta malti verince daha az civik yapiyo kakasini.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 102 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR