Saglikli Kedi Kakasi Nasil Olmali

edaquinnn
edaquinnn

669 Puan

kedim ustunde cok kum olan kismi hep civik yapiyo. kedi kakasinin hepsi mi sert olmali yoksa bi kismi civik olsa sorun olur mu?


9 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

119046

Cıvık yapan kediye yaş mama önerilir mi? Daha da mı cıvık olsun. Her gün yaş mama verilmez. Haftada 1-2 idealdir. Fotoğrafta normal gözüküyor dışkısı ben bir problem göremedim ama eğer cıvık diyorsanız haşlanmış tavuk verebilirsiniz. En son kakayı benimki de daha cıvık yapıyor o normal merak etmeyin.

edaquinnn
edaquinnn

669

cok sagolunn yorumunuz icin benimkide son kakayi hep civik yapiyor. veteriner normal dedi ama petlebide bi kac kisiye sordum normal degil diyolar o yuzden endiselendim bende. yoksa kedimin kakasi hep boyle.

edadnmzr
edadnmzr

119046

Yok yok içiniz rahat olsun her şeye bilmeden cevap veren çok burada maalesef...

Poki
Poki

1412

Yaş mama, sıvı ödül mamaları ve maltlar... bunlar dışkıyı yumuşatabilen şeylerdir normal yani aslında, tamamen sorun olursa emin olun anlarsınız. bu arada katkısız çok iyi yaş mamalar var deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz hangisini daha çok sevebileceğini. bu Forum üzerinden de yaşamama tavsiye ediliyor bence bir göz gezdirin derim. Eğer severse ayda 3-4 defa verebilirsiniz

carmensmom
carmensmom

331

Dışkı iyi durum gözüküyor sıkıntı yok gibi. Cıvıklığı önlemek için yaş mama veriyorsanız eğer daha fazla aralarla verin. Mesela 20 günde bir falan. Kuru mama kedinin en iyi bağırsak düzenini oluşturur. Tabii o kuru mamanında iyi olması gerekir

sitedizayn
sitedizayn

12806

oyun hamuru en ideal kıvamdır :)
bu birazda kullandığınız mama ile ilgili olabilir örneğin ben bir ara brit care kullanıyordum kedilerimin tüyleri süperdi ama biri yumuşak dışkı yapıyordu.
kediniz kısır ve erkekse yaş mama daha sık vermeniz gerekiyor, ben iki kısır erkek kedime hergün bir paketi paylaştırıyorum.
@carmensmom kuru mama bağırsak düzeni falan oluşturmaz bunlar mama markalarının uydurduğu yalanlardan başka bir şey değil. gıda sektörü biz insanlara bile neler yediriyor farkında değiliz kedileri mi düşünecekler :)

edaquinnn
edaquinnn

669

kedim disi kisir. yas mamayi yemiyo bende vermiyorum .purinanin konserve yas mamasini veriyodum onceden ama cok zararli oldugunu soylediler. onun disinda hangi yas mamayi versem yemedi bende 1 yildir vermiyorum. mama degisiminide cok gerekmedikce yapmak istemiyorum cunku ne zaman yeni mamaya gecsem hep kusup ishal oldu kademeli gecis yapmama ragmen

sitedizayn
sitedizayn

12806

yaş mamayı yemiyor, evde pişirdiğiniz tavuk falan yiyiyor mu ? denediniz mi

edaquinnn
edaquinnn

669

kuru mama disinda hicbisey yemiyo malesef :( napsam bilemedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 163 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR