Kedim Sürekli Uyuyor?

Tayfn056
Tayfn056

246 Puan

Dünden beri sürekli uyuyor geçen gün sesi kısıktı 2 gündürde hep yatıyor ve sanki halsiz olduğunu hissediyorum modu düşük gibi.Gerçekten kötü hissediyorum ne yapabilirm böyle bir durumda?

5 CEVAP

buusracikk
buusracikk

15595

İştahı yerinde mi? Tuvaletine gidiyor mu? Kusması ishali var mı? Bunlardan biri varsa bir sıkıntısı olabilir. Eğer yoksa sıcak havalardan da kaynaklanabiliyor 3 yaşında 2 kedim var onlar da sıcak havalarda sürekli uyuyorlar. Gözlemleyin anormal bir durumu varsa mutlaka veterinere götürün

Havuc23
Havuc23

2067

Sıcak havalarda benim kedim de daha fazla uyuyor ve pek oyun oynamıyor. Arada sesinin kısa süreliğine kısıldığı da oluyor. İştahı yerinde ve ishal kusma gibi hiçbir şikayetimiz olmadığından hasta olduğunu düşünmüyor. Hatta akşam üzerinden sonra hava serinlemeye başlayınca sarmanlığını göstermeye başlıyor. Gözlemleyin, duruma göre vakit kaybetmeden veterinerinize gösterin.

aslihan_e
aslihan_e

130936

Büyük ihtimalle hafif viral enfeksiyon geçiriyor. Mama yemeyi bırakırsa veteriner yardımı alın. Malt macununa çeyrek çay kaşığı toz zencefil ve çeyrek çay kaşığı zerdeçalı iyice karıştırıp şöyle parmağınızla damağına sürerek yalayıp yavaş yavaş yemesini sağlayın, boğazındaki mikropları öldürür. Pastil niyetine az az yemesi gerekli, hemen yutmasın. Çayı da iyi oluyor ama içirmek çok zor. Eğer bir viral sorunu varsa zencefil tükettirirseniz virüsün bağırsaklara yerleşmesini büyük oranda engellersiniz.

Tayfn056
Tayfn056

246

Teşekkür ediyorum

Realbadvroken
Realbadvroken

4004

İştahı varsa eğer sıkıntı yoktur diye düşünüyorum oyun oynatin içinizin rahat etme açısından veterinere genel muayene ye götürebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 97 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR