Royal Canin Fit 32 Sipariş Ettik, Şekli Kare Geldi Neden Olabilir?

SirKukla
SirKukla

789 Puan

Merhaba, saat geç olduğu için internetten royal canin fit 32 sipariş ettik ancak mamanın şekli her zamanki gibi yuvarlak değil, kare. Sahte mama olabilir mi? Aldığımız yer yüksek puanlı ve kedim hemen yedi ama neden şekli kare anlayamadım.


5 CEVAP

SevimliCadi
SevimliCadi

108242

En iyisi markaya bir danışın, derim. Mamaların, aldığınız paketin ve lot numarasının fotoğrafını atın. Sahte olup olmadığını kesin olarak öğrenebilrsiniz.

Arietta
Arietta

1348

Markaya danışma fikri bence de en garantisi olur, bu arada petlebi bu konuda cidden çok güvenilir. Ben de aynı mamadan kullanıyorum, öneririm burayı yani ürüne girdiğinizde barkodu vs. yazıyor, fatura kesiyorlar hani başkalarının tecrübesi nasıldır bilemiyorum ama içim rahat ediyor

Poki
Poki

1416

Ürününüz reflex kısırlaştırılmış mamasına benziyor, yüksek ihtimalle sahte. eğer markadan bilgi alıp sahte olduğunu kesinleştirirseniz de buradan aldığınız yerin adını söylerseniz bir daha da o yerden kimse almamış olur

edaquinnn
edaquinnn

694

az once royal caninin sitesine baktim. orda genelde mama tanelerini gosteriyorlar. sizin attiginiz fotografi bende orjinaline benzetemedim pek. hangi siteden siparis ettiniz? zaten onceden aldiginizdan farkli gelmisse bence sahte olabilir.

sitedizayn
sitedizayn

12922

bende şu anda mart 2025 skt olan fit32 var şekli yuvarlak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 132 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR