Köpeğimin Mamasını Değiştirmeli Miyim?

Dostum mama konusunda epey seçici. Uzun deneyişler sonrasında Pro Plan'ın yavru köpekler için olan kuzu etli mamasına çıldırdığını görünce Pro Plan mamada kaldım. Ancak kimisi N&D mamayı çok övüyor ve geçmeli miyim diye düşünmemi sağlıyor. Sevmeme ihtimali var mı bu mamayı veya Pro Plan'dan daha mı iyi?

8 CEVAP

O halde N&D mamaya geçmek doğru bir karar olabilir. Zaten köpek maması kokusu ilginç şekilde benim hoşuma gidiyor hatta arada oğlumla atıştırmışlığım oldu :) Teşekkür ederim.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

kesinlikle N&D daha iyi asıl konu daha sağlıklı olması az yemesi koku falan filan olmamalı neyi severek yedikleri çok önemli değil önüne cips de koysanız severek yiyebilir tamamen sağlık önemli olan.

Balimbesiktas
Balimbesiktas

1132

Pro Plan hakkinda hic iyi yorum okumadim. Icerigini inceleyerek karar verebilirsiniz ben kedilerim icin n&d kullaniyorum

ben epey memnun kaldım Pro Plan mamadan. N&D az tahılı az kullanan bir mama olduğu için ona kaydım açıkçası.

burlo
burlo

4578

diğer mamalara göre kokusu çok ağır N&D mamanın. içereğindeki tahıl oranının az olması veya tahılsız olmasından dolayı. bu koku beni rahatsız etse de kedimin iştahını açtı çok sevdi. köpek maması için yorum yapamam ama royal canin mamadan N&D ye geçtiğimden sonra kedimin tüy dökülmesi, tüylerinde parlaklık, diş eti sağlığında olumlu değişimler oldu.

dksahmat
dksahmat

1522

BEN ND DENEDİM BENİM KÖPEK 3 KG LIGINI 1.5 AYDA ANCA İSTEMEYE İSTEMEYE ZORLA AGZINA TIKA TIKA YEDİRİYODUM SONRA PROPLAN A GECDİM VE YILLARDIRDA AYNI MARKAYI KULLANIYOM BAYILA BAYILA YİYİYOR BENİMKİ FAZLA SECİCİ OLDUGUNDA SİMDİ MAMASINI DEYİŞTİREMİYOM :) AMA COK MEMNUNUM

Sitede Orijen'in yavru köpek mamasını göremedim ancak sağlığı ve gelişimi için N&D deneyeceğim sanırım. Bizimkisi beğenir umarım. Herkese teşekkürler. :)

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Bir sitede okumuştum. En iyi içerikli mamalar diye. Orijen,nd,acana,brit care bunlar icerigi iyi olan mamalar. Fakat proplan içeriği kötü olan mamalardan. Orijeni öneririm çünkü diğer mamalara nazaran daha fazla protein içeriyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 849 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR