Kedi İçin Alerji İlacı

talhakayaci
talhakayaci

166 Puan

Merhabalar, kedim 8 yaşında bu yaşına kadar bir sürü vet’e gittik fakat neye alerjisi olduğunu tam olarak tespit edemedik. Son çare olarak bir doktor allerset hap formunda ilaç verdi bunu 3:1 oranında vermemizi söyledi. Daha önce bu tür ilaçlar kullananlar oldu mu veya kullanan var mı? Sizce bir sakıncası olur mu?

5 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130993

Sizinkinde etkili olur mu bilmem ama o ilacı kullanmasında bir sakınca yok, kedi ve köpeklerde güvenle kullanılıyor.

sitedizayn
sitedizayn

12830

hangi mamaları kullandınız ve şu anda hangi mamayı kullanıyorsunuz ?

Ahudr
Ahudr

12303

Aslinda gözlemleyerek bunu anlamak cok kolay kedi icin en yüksek alerjenler bellidir başta soya tavuk yağı kanatlılar en cok alerji yapan gruptur.Bazılarınin baliga alerjisi vardir ama cok nadir

sitedizayn
sitedizayn

12830

aslında kediler için alerjenler tahıllar, karbonhidratlar ve mamalara eklenen bir çok hammaddedir çünkü kedi beslenmesinde buğday, mısır, patates, pirinç ve daha bir çok şeyin yeri yoktur.
özelliklede gluten içeren tahıllar çok alerjendir ki bütün popüler kedi mamalarında görüyoruz.
arkadaşlar bir düşünün kedinin buğday, mısır, arpa falan ne işi olur bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok, kediler tam etçil hayvanlardır ete ve yağa ihtiyaçları var yani hepsi bu.
bir kaç marka pazarlama ve reklam ile bütün dünya piyasasını ele geçirmişler kedilere buğday mısır yediriyorlar, insan sağlığını düşünmeyen bir gıda sektörü var kedileri mi düşünecekler sanıyorsunuz.

Canimyavrum
Canimyavrum

3358

Bizde enjeksiyon yarası olmuştu kızım zirtec hap kullanmıştır.hiç bir sorun olmamıştı kaşıntısı hafilesin diye wermişti vet

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 71 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR