Kedileri Neşelendirmek

Esrakaya12
Esrakaya12

3929 Puan

Merhaba 5 kedim var oyun oynuyoruz ama kediler içe kapanık gibi oyuncakları falan var ( hacı yatmaz, çevirmeli fare, olta, fare oyuncağı) ama oynamıyorlar nasıl oynatabilirim ya da başka ne yapabilirim (tüyü seviyorlar ama koparıp yemeye çalışıyor)

4 CEVAP

SevimliCadi
SevimliCadi

108187

Top, peluş, vs. gibi kendi başlarına oynayacakları oyuncaklardan ziyade sizin de dahil olacağınız oltalı oyuncakları öneririm. Oyunu daha rahat yönetebilirsiniz bu şekilde.


Onun dışında, catnipli veya hışırtılar çıkan oyuncakları denediniz mi? Olmadı catnip veya silvervine tozu alıp oyuncakların üstüne biraz serpebilirsiniz, dikkatlerini çekmesi için...


Parçalamayı seviyorlarsa önlerine karton koyun; kutu olur, şeritler olur, top haline getirilmiş olur. En azından kartonu parçalasınlar. Benim tekir de oyuncak parçalamayı çok sever. Agresyonunu kartona yönlendirdim. Oyuncaklarını o kadar kötü kullanmıyor artık, ama evde her yer karton parçası oluyor :D

sitedizayn
sitedizayn

12781

tüylü oyuncak bende bir ara denemiştim ama çokda sağlıklı olmadığını anladım ve bıraktım, kediler biraz tuhaftır aldığım oyuncaklardan çok evde kendi yaptığım saçma sapan şeylerle oynamayı daha çok seviyorlar, 5 kedim var diyorsunuz bırakın kendi aralarında oynasınlar eğlensinler, bir süre içinde uyum sağlayacaklardır, bende iki kedi var bir süre geçtikten sonra gidin kendiniz oynayın sizinle mi uğraşıcam diyorum :)
ve her kedinin kendine göre bir karakteri var, benim sarman ve smokin çok farklılar ortak yönleride var ama yinede çok farklılar. 5 kedi için hepsinin ortak seveceği bir şey bulamazsınız.

Esrakaya12
Esrakaya12

3929

Şöyle aslında kendi aralarında çok kavga ediyorlar yemek kavgası çok oluyor özellikle hatta birinin saçını yolmuşlar yüzlerine vuruyorlar pati atıyorlar, kedimiz birkaç kere veterinere götürmüştüm dışarıdan geldikten sonra sanki garip davranıyorlar o yüzden kavga oluyor arada. Hepsini aslında neşelendirmek istemiyorum zaten hepsini tek bir cinsi var babaları Tekir hariç geri kalanların hepsi Sarman, babaları oltayla oynamayı seviyor ama diğerleri garip bir şekilde asla oynamıyor yaptığım oyuncaklar da var ama onları parçalamaya odaklı oynuyorlar.

sitedizayn
sitedizayn

12781

ortamı tam olarak anlayamadım :) baba, yavru falan hepsi aynı yerdeler mi ?
kediler dişi yada erkek farketmez belirli bir zaman geçince yavrularını terk ederler yada kovarlar, bu doğal bir şey.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 99 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR