Kedimin Gözü

merhabalar
3 hafta sahiplendiğim yavru kedimin sağ gözü dün resimdeki gibiydi. gece koşturuyordu hiç bişeyi yoktu dün sabah kalktım halsiz böyle top gibi olmuş karnına dokununca bağırmaya başladı. kabız olduğunu düşündüm. diğer kedimle wc lerini ortak kullanıyorlar (2 wc var ama 2si de aynı giriyor) zaten son zamanlarda kakada bi azalma var gibiydi. karnı da şiş gibiydi kabız olduğunu düşündüm su içirdim şırıngayla zeytinyağ verdim. akşama daha iyiydi karnına dokununca bağırmadı bu sabah koşturmaya başladı normale döndü.bu seferde gözünde bunu gördüm enfeksiyon filan mı çayla sildim biraz. yardımcı olabilir misiniz


4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

131033

İç parazit için en son ne zaman uygulama yaptınız? Çayla silmek yerine el yakmayacak sıcaklıkta çaya pamuk batırıp en az beş dakika, pamuk soğumaya başladıkça değiştirerek göz üzerinde bekletmeniz gerekli ki sıcak kompres yapmış olup faydasını göresiniz.

sitedizayn
sitedizayn

12880

ben sürekli cyristalin yada dr animal solüsyon bulunduruyorum göz, kulak, burun, yara temizliği için kedilere iyi geliyor, sokak kedilerinede çok uyguladım, iki üründe antiseptik ve ikisidise iyi geliyor.
aynı işi gören başka markalarda vardır ben bunları kullanıyorum biliyorum onun için yazdım.

2 hafta önce iç-dış parazit oldu. bugün biraz azaldı acaba lokumla kavga ederken mi oldu. bu arada normale döndü kedimde tamamen eski hınzırlığı üzerinde. tamam öyle deneyim teşekkürler :)

evet cyristalinle de sildim şuan iyi gibi eğer geçemezse 2.karma aşısı için haftaya vete gitcez o zaman göstercem en azından halsizliği yok normale döndü ona şükür. teşekkürler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 97 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR