Kedim İçin Evi Neyle Isıtabilirim Kışın

Sulemiss
Sulemiss

3392 Puan

Evim de doğal gaz yok girişte oturuyorum kışın elektirikli kalorifer kullanıyorum yağlı petek ama kedimi yanıma aldım kışın ben çalışırken 12 13 saat evde olamayacağım elektrikli kedim için tehlikeli olabilir onun haricin de evi ısıtabileceğim yöntem var mı doğalgaz ve elektirikli petek dışın da kapatıpta gidemem ev gerçekten çok soğuk oluyor.

6 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12781

aslında ev ısındıktan sonra 12-13 saat kapalı ortamda kediye bir şey olmaz birazda kediye bağlı benim sarman kedim bir şeylerin altına girer yorgan battaniye falan saatlerce çıkmadığı olur, smokin kedim hiç bir şeyin altına girmez ama mesela gardolap içine girer.
kışın zaten birlikte yattıklarıda oluyor, sizin durumunuzda biraz zor görünüyor ama elektrikli ısıtıcılar genelde güvenlik anahtarı oluyor kediniz devirse bile kapanır. hiç risk yok değil tabi.
kaldığı odaya büyük bir tencereye su kaynatıp koyabilirsiniz su soğucunya kadar hiç olmazsa bir süre sıcaklık verir, kapalı bir yuva alabilirsiniz kedi üşürse içine girecektir zaten ve yorgan battaniye gibi şeyler ortalıkta bırakın üşüyen kediler kendiliğinden altına giriyor.
kediniz uzun tüylü mü yoksa kısa mı ? uzun tüylü ise daha az üşüyorlar.

AhsenAise
AhsenAise

117685

Kedinize kedi evi tarzında içine girdiginde oda sıcaklığından etkilenmeyecegi bir yer hazırlamanız kâfi ,sonuçta kar üzerinde kovalamaca oynayan canlılar bunlar

sitedizayn
sitedizayn

12781

şimdi aklıma geldi tavana veya duvara yüksek bir yere elektrikli ısıtıcı montaj yaptırabilirsiniz.
şahsen ben yüksek bir yerde de olsa elektrikli ısıtıcı gibi şeyi açık bırakıp evden çıkmam ama belli ki siz çok kafaya takmışsınız alternatif olarak yazdım sadece.
ben sokakta çok kedi baktım bakıyorum da karton kutuları naylonla falan kaplayıp kedi evi yaptığım oluyor ve kışı içinde geçirebiliyorlar, şu anda dışarda 1 yaşına gelen iki siyah kedim var onların kapalı alanda kalma şansları oldu canavar gibiler :)
kapalı alan dediğim işyeri yani ama bir kaç saat ısıtıcı çalışmış oluyordu bütün gece o sıcaklık yetiyordu.

Mini2019
Mini2019

12243

Eğer imkanınız varsa klima işi çözer. Yağlı petek ev kirası gibi fatura getirir. A++ bir klima alırsanız olur.
Bunlar ev kedileri, dışarının şartlarına uyum sağlayamazlar. İlla ki ısıtıcı şart.
Ben yeni eve taşındığımda doğalgaz problemi vardı. Wifi ısıtıcı almıştım. Epey işe yaramıştı

aslihan_e
aslihan_e

130918

İki tane iki buçuk litrelik şişeye kaynar olmayan ama bayağı sıcak olan su doldurun (kaynar su şişenin yapısı bozar) kedinin genelde yattığı yere üstüne örtü koyup yerleştirin, o uzun süre yataklarını sıcacık tutuyor. Eskiden sokak kedilerine, yavrulara falan hep öyle yapardık, sabaha kadar sıcak kalırlardı.

You need a stove to burn wood pellets I do sell them they produce zero smoke and keeps your home with heat

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 103 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR