Merhaba Sokakta Baktığım Kedi Sanki Ağzına Bir Şey Takılmış Gibi Yapıyor Ne Olabilir?

zuhallik
zuhallik

222 Puan

Kedimi veteriner götürdüm. Ağzında yara ve çürük diş yok. Bir görseniz sanki insanın ağzına kılçık takılır ya öyle yapıyor surekli. Ağrısı mı var bilmiyorum çok mutsuz görünüyor çok üzülüyorum. Yaşayanınız var mı?

4 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

119046

Göremeyeceğiniz yerde bir şey olabilir boğazında falan onu çıkarmaya çalışıyor muhtemelen, veteriner bakmadı mı

zuhallik
zuhallik

222

Hayır öyle bir şey degil. Baktı herhangi bir şey yok dedi. Sadece diş kökleri ile ilgili olabilir dedi. Yani çok üzülüyorum ona. Eskiden de yoktu bu. Dediğiniz gibi bir şey batsa sürekli yapar özellikle bir şey yemeye çalıştığında yapıyor. Ne yapabilim aben de bilmiyorum farklı iki veterinere götürdüm. Dişlerinin hepsini çekebiliriz dedi ama sokak kedisi ne yer ne içer ben de sürekli onunla olamayacağım Tabiki. Acaba burdan sahiplenmek isteyen de olabilir mi? Mama ve tedavi masraflarıni düzenli karşılarım. Ben sahiplenemiyirum Türkiye de yaşamayacağım surekli. Sadece onu seviyorum ve iyi olsun istiyorum:( Dişlerini çektiren var mı aranızda ;(

aslihan_e
aslihan_e

131022

Dişlerini çektirecekseniz çok güvenilir bir yer bulun, bazı veterinerler dişleri çekerken çenesine zarar veriyor, hayvanları mahvediyorlar. O sorunlu dişi illa ki zamanla iyice çürür kendisini belli eder, hatta diş kökü ölür ve ağrı da yapmaz, uzun sürse de kurtulur yani, bence tüm dişlerini çektirmeyin. Mama yiyemiyorsa şırınga ile yedirebilirseniz yedirin. Kedi çorbası içemiyor mu? Masrafları karşılanacaksa illa ki bir ev bulursunuz bence. İnstagramda ilinizdeki hayvan sahiplendirme sayfalarını bulup onlara paylaşmalarını rica edin. Yurtdışına neden götürmeyi düşünmüyorsunuz?

zuhallik
zuhallik

222

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Yurtdışına götürmeyecegim yasayacagim kisilerin ön yargılarını aşamıyorum. Zaten kendi kedim de var ve başlı başına bir sorun hayvanını götürmek prosedürler vs. Evet dediğiniz gibi hayvan sahiplendirme alanlarına yazacagim. Verdiğiniz bilgi beni umutlandirdi. Ben şimdilik bakıyorum önümüzde en az altı ay var zaten. Diş ağrısını biliyoruz hepimiz dili yokki konuşsun:( yiyor allahtan bazen çok iştahlı bazen de iştahsız gerçekten anlamıyorum. Kuru mama hak getire zaten islak mama ile ıslatıyordum yiyordu sabah akşam şimdi onu da yemiyor. Sıcak bir yuva ona o kadar iyi gelirki belki de iyileşir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 83 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.050 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR